Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Scorpion martie 2018

Scorpion martie 2018

HOROSCOP SCORPION MARTIE 2018

Atentie la dificultati de comunicare, incidente, serviciu si sanatate

 

Pe 1 ai grija la investitii impulsive, cheltuieli pe distractii si tensiuni in dragoste sau cu copiii. Pe 1 si pe 2 poti obtine succes si castiguri doar prin simpla aparitie sau din creativitate, arta sau educatie. Pe 4 esti mai sentimental si iti exprimi foarte usor latura poetica, romantismul, imaginatia si inspiratia, insa ai grija la dezamagiri si deziluzii in dragoste, din prea multa visare si idealism.

De pe 6, timp de doua luni te preocupa mai mult alimentatia, terapiile, regimul de viata si locul de munca. Din 23, trei saptamani iti revizuiesti atitudinea fata de serviciu, rutina zilnica si sanatate.

Din 7, pana la sfarsitul lunii ti se imbunatatesc relatiile cu colegii si poti obtine venituri mai mari din serviciu. In schimb incepand cu 9, pana in iulie se poate sa-ti mai dispara din optimism si jovialitate, si sa ai parte de mai putine momente norocoase. Pe 13 poti afla insa cum ai putea sa castigi in aceasta perioada.

Pe 11 poti cheltui mai mult pentru cresterea nivelului de trai si poti castiga mai mult din munca. Pe 11, 13, 24 si 29 ai grija la sanatate, oboseala, dificultati cu cei apropiati, dar si cu colegii de serviciu.

Din 17, timp de cateva luni esti extrem de ocupat, agitat si in continua miscare. Incearca sa fii atent si mai putin agresiv in comunicare. De pe 20, pentru o luna te implici total in munca, serviciu si ingrijirea sanatatii tale.

Pe 29 poti avea o surpriza legata de veniturile din serviciu, dar si dinspre colegi. Din 31, pentru trei saptamani se imbunatateste relatia cu partenerul si poti obtine venituri din colaborari.

Profita de aceasta luna pentru a te implica intr-o noua poveste de dragoste, pentru a incepe un nou hobby, pentru a-ti schimba locul de munca sau macar atitudinea fata de serviciu, pentru a adopta un nou regim de viata si pentru a incepe un nou tratament medical!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.