Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Scorpion martie 2017

Scorpion martie 2017

Atentie la perceptii si mentalitati, sanatate, serviciu, relatiile cu cei apropiati

 

In primele trei zile incearca sa eviti o schimbare brusca a serviciului, se poate sa nu fie cea mai buna solutie. Gaseste o cale de mijloc prin care sa te ajuti pe tine, dar si pe ceilalti.

Incepand din 4 revizuieste-ti devotamentul, relatiile colegiale, castigurile din sanatate si activitati sportive. Castigurile provenite din serviciu pot fi mai scazute.

Pe 5 martie iei o decizie asupra locului de munca ce iti este favorabila financiar. Din 10, preiei initiativa in cuplu si lupti pentru cooperare. Intre 11 si 20 atentie la speculatii si cheltuieli.

Din 13 devii mai interesat de stilul de viata si sanatate, iar din 20 se poate sa muncesti mai mult decat de obicei. Nu te epuiza, efectueaza controale medicale pentru a verifica starea sanatatii.

De pe 22 pe 26 incearca sa te concentrezi pe rutina, pentru a preveni tensiuni interioare si blocaje in socializare. Pe 30 ai grija la sacrificii, la neclaritati in exprimare si discutii neplacute cu rudele apropiate si anturajul. Atentie la incidente legate de mijloace de comunicare si transport.

Din 31 devii mai preocupat de cuplu, casnicie, cooperare, echitate si armonie.

Profita de aceasta luna pentru a-ti schimba locul de munca sau macar atitudinea fata de serviciu, pentru a adopta un nou regim de viata si pentru a incepe un nou tratament medical!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.