Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Scorpion mai 2019

Scorpion mai 2019

HOROSCOP SCORPION MAI 2019

Tendinte generale: Pana pe 21 iunie te preocupa destul de mult lucrurile legate de ajutorul din partea celorlalti, depasirea crizelor, regenerare, relatiile intime si sufletesti, obtinerea de imprumuturi, surse externe de venituri, bani si posesiuni la comun. Pana pe 16 inca mai participi activ prin tot felul de initiative, iar din 21, o luna te implici direct si constant in aceste chestiuni. Tot de atunci, pentru doua saptamani aici te indrepti si din punct de vedere mental, al informatiilor, intereselor si discutiilor. Zile favorabile pentru vesti bune, intalniri si demersuri, sunt pe 1 si 14, insa 6 si 21 sunt cu dus si intors. In jur de 30, 31 pot exista schimbari de conceptii, confuzii, omiteri sau controverse.

Din 16, o luna si jumatate iti indrepti eforturile, energia, spiritul de lupta si actiune catre progresul personal, extinderea orizonturilor, completarea educatiei, calatorii, relatia cu strainatatea, procese si chestiuni juridice. In jur de 22 ai ocazia sa incerci ceva nou si sa pornesti pe o noua cale.

Poti avea succes in: ceea ce priveste relatiile personale si directe, parteneriate, contracte, procese, asocieri, casnicie, colaborari, lucrul cu publicul si aplanarea conflictelor. Desi te implici concret si efectiv in aceste privinte pana pe 21, din punct de vedere al preocuparilor, intereselor, gandirii si demersurilor esti avantajat intre 6 si 21, iar din perspectiva relatiilor si finantelor poti obtine beneficii si castiguri intre 15 mai si 9 iunie. Luna Noua din 5 iti poate aduce un nou inceput, iar pe 8 si 18 poti avea parte de surprize placute. Pe 9, 16 si 30 te poti baza pe intuitie, iar pe 11, 14, 17, 18 si 31 pe simtul practic, analiza si putere de convingere. Este posibil sa imbunatatesti relatia cu anturajul si rudele, sa legi noi prietenii, sa incepi o relatie romantica de lunga durata sau sa oficializezi cea existenta, sa semnezi contracte sau parteneriate, sa obtii castiguri din tranzactii sau comunicare.

Concentreaza-te pe: lucrurile ce tin de serviciu, obligatii si responsabilitati, conditiile de munca si trai, eforturi fizice, rutina zilnica, regimul de viata si ingrijirea sanatatii.

Din punct de vedere mental, in primele 6 zile inca mai esti preocupat si interesat de aceste chestiuni si ai o perioada aglomerata cu intalniri, discutii, vesti si demersuri, in care pot exista atat reusite, cat si limitari.

Din punct de vedere al dorintelor, lucrurilor care te atrag, relatiilor si finantelor legate de aceste lucruri, inca mai poti obtine avantaje pana pe 15. Pe 7 poate exista un blocaj, pe 9 poti avea parte de noroc, castig si ocazia unei schimbari, iar pe 14 poti obtine ce iti doresti si ti se potriveste.

Atentie la: evenimente importante ce pot schimba cursul vietii tale in ceea ce priveste interactiunea cu cei din jur, anturaj, rude, prieteni, socializare, comunicare, aflarea informatiilor, tranzactii, schimburi si miscari de bunuri sau idei, mai ales in jur de 20. La Luna Plina de pe 19 ai grija la despartiri, accidente, izbucniri si crize emotionale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.