Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Scorpion mai 2018

Scorpion mai 2018

HOROSCOP SCORPION MAI 2018

Atentie la conflicte si tensiuni in cuplu, dificultati de comunicare, incidente, serviciu si sanatate

Incepand de acum, in urmatoarele doua luni si in special pe 25, poti avea succes pe plan personal, poti evolua spiritual, te poti indragosti, poti castiga din simpla aparitie si ai un sarm deosebit. Totusi, pe 6, 9 si 23 atentie la temperament, extravaganta, conflicte si prea mult idealism in dragoste. Pe 7 si 12 ai grija la sanatate, oboseala, dificultati cu cei apropiati, dar si cu colegii de serviciu. In ziua de 8 incearca sa eviti aventurile sentimentale si imprumuturile. In 12, 18 si 25 deciziile de schimbare a mentalitatii, de adoptare a noi reguli privind comunicarea, educatia si relatia cu cei apropiati, iti pot aduce noi legaturi, noi colaborari, contracte sau parteneriate de lunga durata.

De pe 13, pana la sfarsitul lunii te preocupa mai mult casnicia, colaborarile, asocierile, echilibrul si aplanarea conflictelor. De pe 16, timp de cateva luni iti indrepti eforturile catre camin, locuinta, parinti, familie si asigurarea nevoilor de baza, dar incearca sa fii mai putin impulsiv.

Din 15, pana in noiembrie poti da dovada de un spirit rebel si independent in relatia de cuplu si poti avea parte de surprize din punct de vedere al asocierilor, contractelor si casniciei. Aceste 6 luni iti pot dezvalui cum vor fi urmatorii sapte ani incepand de anul viitor, din perspectiva atitudinii in relatiile personale si a constrangerilor legate de parteneriate. In acelasi timp se pot elimina evenimentele neprevazute si neobisnuite din ultimii sapte ani, legate de sanatate si locul de munca.

Intre 13 si 16 ai grija la probleme de comunicare, tensiuni in familie, cu parintii sau partenerul, incidente in camin, procese, conflicte, epuizare fizica si neplaceri in serviciu.

Din 19, vreo trei saptamani iti sunt favorizate relatia cu strainatatea si castigurile din educatie sau actiuni legale. Tot pe 19 poti avea surprize legate de casnicie, partener, contracte, procese si relatia cu strainatatea. Incepand cu 21, pentru o luna esti mai ambitios, simti nevoia de control si esti concentrat pe gasirea unor resurse pentru a depasi situatiile de criza afective si financiare. Pe 24 iti sunt favorizate actiunile legate de familie, camin, siguranta sufleteasca si obtinerea de noi resurse. Pe 26 ai grija la blocaje in comunicare, calatorii sau chestiunile legale. Din 30, pentru doua saptamani te preocupa mai mult problemele afective, descoperirea informatiilor, regenerarea psihica si financiara.

Profita de aceasta luna pentru a initia noi asocieri si colaborari, noi activitati impreuna cu partenerul, actiuni ce iti pot aduce venituri suplimentare, ca sa gasesti noi moduri de recapatare a linistii sufletesti, si noi cai de a face fata crizelor din ultima perioada!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.