Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Scorpion mai 2017

Scorpion mai 2017

HOROSCOP SCORPION MAI 2017

Atentie la sanatate, serviciu, partener, iubire si cheltuieli

 

Din 3 iti revine atentia la detalii, interesul in rutina, sanatate si locul de munca. Pana la mijlocul lunii incearca sa faci planuri pe termen lung.

Pe 9 poti pune bazele unui nou parteneriat. Pe 11 poti primi o oferta pentru un nou loc de munca, in care sa-ti folosesti talentele in alt mod decat pana acum. Pe 12 ai sansa de a renunta la anumite obiceiuri si tendinte negative, pentru a putea depasi situatiile critice.

Incepand din 16 te concentrezi mai mult pe cuplu, parteneriate, colaborare si echitate. Din 20, pentru o luna, te implici concret in regenerarea afectiva si financiara. Pe 31 o schimbare de atitudine iti poate aduce o noua colaborare sau asociere.

Pe 10 incearca sa fii calm si sa ai grija de sanatatea ta, dar ai grija si la neintelegeri cu partenerul. Pe 11 atentie la tensiuni si pasiune prea mare in dragoste. Pe 19 ar trebui din nou sa ai grija de tine si sa incerci sa te mai pui si pe primul loc. Pe 25 sunt posibile blocaje si tensiuni la locul de munca. Pe 29 atentie la cheltuieli neprevazute.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi activitati ce iti pot aduce venituri suplimentare, si noi modalitati de a face fata crizelor din ultima perioada. Gaseste-ti echilibrul interior!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.