Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Scorpion iunie 2019

Scorpion iunie 2019

HOROSCOP SCORPION IUNIE 2019

Tendinte generale: Din 4 iunie pana pe 27 mintea iti fuge mai mult la educatie, studii, perfectionare, drumuri lungi, calatorii si legaturi la distanta sau pe internet, turism, strainatate, procese si chestiuni juridice, dar ai sansa sa revizuiesti anumite mentalitati si atitudini, si in iulie si august. Acestea sunt si lucrurile in care te implici in mod direct din 21, pentru o luna. Pe 7 si pe 27 poti avea parte de vesti, informatii, intalniri sau evenimente iesite din comun, zilele de 14 si 16 iti pot aduce o schimbare, iar intre 18 si 20 situatiile pot necesita calm si adaptare.

Pana spre sfarsitul lui august iti indrepti interesele atat spre extinderea orizonturilor, cat si spre succesul social. Din 27 pana in 19 iulie, intr-o prima faza, incep sa te preocupe cariera, profesia, statutul social, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imaginea publica, renumele si reputatia.

Incepand cu 21, in urmatoarele cinci luni ai ocazia sa iti clarifici latura artistica si sa devii realist cu privire la sentimentele tale, copii, talentele proprii si recunoasterea meritelor personale.

Poti avea succes din: perspectiva financiara si relationala, in ceea ce priveste legaturile personale si directe, casnicie, uniuni, asocieri, aplanarea conflictelor, castiguri din contracte, procese sau lucrul cu publicul. Pana pe 9 inca mai ai parte de reusite in aceste privinte. E posibil sa imbunatatesti relatia cu anturajul si rudele, sa legi noi prietenii, sa inchei colaborari sau parteneriate de durata.

Concentreaza-te pe: lucrurile ce tin de regenerarea afectiva si financiara, depasirea crizelor si pierderilor, legaturi intime si de suflet, imprumuturi, mosteniri, partaje, bani si posesiuni la comun.

Pana pe 21 acestea sunt lucrurile in care te implici, iar Luna Noua din 3 iti este favorabila noilor inceputuri. Zilele de 9 si 10 pot fi cu dus si intors, deoarece poti fi impresionabil, intuitiv si idealist, predispus la anumite confuzii, scandaluri sau conflicte.

Din perspectiva financiara, dar si relationala, de pe 9, pana pe 3 iulie poti avea reusite ce tin de ajutorul financiar sau afectiv din partea altora, relatii intime si de suflet, imprumuturi, mosteniri, partaje, surse externe de venituri, bani si posesiuni la comun. Pe 23 si 24 anumite persoane sau proiecte pot parea senzationale si tentante, insa ai grija la excese, supraevaluari sau inselatorii.

Atentie la: evenimente importante ce pot schimba cursul vietii tale in ceea ce priveste interactiunea cu cei din jur, anturaj, rude, prieteni, socializare, comunicare, aflarea informatiilor, tranzactii, schimburi si miscari de bunuri sau idei, mai ales in jur de 23. Incearca sa echilibrezi dorinta de progres si viitorul, cu lucrurile pe care le cunosti deja. La Luna Plina de pe 17 ai grija la cheltuieli si blocaje financiare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.