Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Scorpion iunie 2018

Scorpion iunie 2018

HOROSCOP SCORPION IUNIE 2018

Atentie la temperament, lucruri ascunse, tensiuni in cuplu, in dragoste, cu copiii sau sefii

 

Prima zi a lunii iti este favorabila pentru activitatile intime si casnice, obtinerea linistii sufletesti si a unor resurse externe de venituri. Tot pe 1, dar si pe 19, poti avea un succes legat de viata ta si evolutia proprie, examene, calatorii la distanta si chestiuni legale. Pe 2 si 21 iti sunt favorizate relatiile sentimentale si cu copiii, activitatile artistice si legatura cu strainatatea. Ziua de 6 este favorabila investigatiilor si cercetarilor, insa pe 6 si 7 ai grija la speculatii, cheltuieli pe distractii si tensiuni in relatia de dragoste. Tot pe 6, dar si pe 16, 23 si 27 atentie la discutii tensionate cu rudele si cei aflati la distanta, probleme legate de comunicare, drumuri, acte sau chestiuni legale.

Din 12, pentru vreo doua saptamani te preocupa mai mult educatia, strainatatea si calatoriile. In aceste privinte, pe 13 si 23 poti avea noi idei, dar si surprize legate de contracte, asocieri si parteneriate. Din 14, aproape o luna ti se imbunatateste imaginea publica, iti poti crea o anumita reputatie si pot creste veniturile din profesie. Atentie insa pe 15 si 30, la situatii neprevazute si tensionate ce tin de colaboratori, partenerul de viata sau lucrul cu publicul.

De pe 19, cinci luni ai sansa sa iti clarifici latura artistica si sa devii realist cu privire la persoana iubita, copii, procreatie si creativitate. Incepand cu 21, pentru o luna te implici efectiv in completarea educatiei tale, studii, turism, calatorii, progresul pe plan personal si profesional.

Tot pe 21 ai grija la blocaje in relatia cu familia, sefii sau autoritatile, iar pe 25 la temperament, imaginea ta publica si profesionala. De pe 26, doua luni iti revizuiesti felul in care actionezi si capacitatea de a obtine ceea ce doresti referitor la familie, camin, locurile natale, proprietatile imobiliare si implinirea nevoilor sufletesti. Din 29, pana la inceputul lunii septembrie te preocupa mai mult situatia ta sociala, imaginea publica si cariera.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi activitati ce iti pot aduce venituri suplimentare, noi modalitati de a face fata crizelor din ultima perioada, sa pornesti pe noi cai de crestere spirituala si intelectuala, si ca sa-ti largesti orizonturile prin studii sau calatorii!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.