Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Scorpion iunie 2017

Scorpion iunie 2017

HOROSCOP SCORPION IUNIE 2017

Atentie la blocaje financiare, cheltuieli nejustificate, lucruri ascunse sau ilegale, si drumuri lungi

 

Pe 1 poti beneficia de castiguri din serviciu, iar pe 3 poti avea o surpriza legata de colegi sau salariu. Tot pe 3 este posibil sa gasesti resursele necesare pentru a depasi situatiile critice, insa pot fi amanate pana pe 13. Din 4 iti indrepti energia catre studiu si calatorii la distanta. Pe 4 si 14 sunt posibile blocaje in relatiile romantice, dar si financiare, legate de imprumuturi si cheltuieli pe distractii. Din 6 ai o perioada excelenta in cuplu si poti initia noi parteneriate. Din 7 in 21 ai sansa de a descoperi noi cai de refinantare. Din 9 iesi din deprimare, iti revine puterea interioara si cresc sansele de a primi ajutor din partea celorlalti.

Pe 15 si pe 18 sunt posibile cheltuieli mai mari si blocaje legate de veniturile suplimentare. Din 16 ai cinci luni sa-ti observi latura artistica si sa fii realist cu privire la persoana iubita si copii.

Dupa 21 te implici efectiv in explorari si studii, dar si in calatorii la mare distanta. Pe 24 poti beneficia de colaborari avantajoase si iti este favorabila semnarea contractelor si parteneriatelor. Intre 25 si 28 spiritul de aventura te indeamna catre alte idealuri, subiecte si locuri, insa verifica legalitatea si moralitatea actiunilor tale. Pe 30 atentie la discutii si drumuri lungi.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi cai de crestere spirituala si intelectuala, si ca sa-ti largesti orizonturile prin studii si calatorii. Tine cont si de informatiile si detaliile de baza!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.