Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Scorpion iulie 2019

Scorpion iulie 2019

HOROSCOP SCORPION IULIE 2019

Tendinte generale: In luna iulie pentru tine preocuparile se impart in mod egal intre extinderea orizonturilor, si succesul social si profesional.

Pana pe 23 lucrurile care conteaza tin de educatie, studii, perfectionare, drumuri lungi, calatorii si legaturi la distanta sau pe internet, turism, strainatate, procese si chestiuni juridice. Tot aici, intre 3 si 28 ai o perioada favorabila din punct de vedere al dorintelor, relatiilor si finantelor. Eclipsa de Soare din 2 iulie te ajuta sa intelegi mai bine ce simti si ce ai avea nevoie cu adevarat in aceste privinte. Poti face planuri pe care sa le pui in practica in august, deoarece de pe 19 pana la sfarsitul lunii ai o perioada de revizuit interese, mentalitati si atitudini.

Incepand din 2 ai liber sa preiei initiative in ceea ce priveste cariera, profesia, statutul social, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imaginea publica, renumele si reputatia, desi te implici concret abia din 23, pentru o luna. Actiunile directe iti pot aduce beneficii in ultima parte a lunii si in special in jur de 25, mai ales ca din 28 aici ai posibilitatea sa obtii ce te atrage si iti doresti pe plan relational si financiar, pentru vreo trei saptamani. Tot aici iti sta si mintea pana pe 19, insa intre 8 si 19 mai mult reconsideri preocupari, planuri si idei. Zilele de 8, 9 si 11 pot fi dificile si agitate, asa ca stapaneste-ti impulsivitatea si fa uz de calm si rabdare, ca si in ziua de 30, cand pot exista situatii imprevizibile.

Poti avea succes in: principal in chestiuni educative sau juridice, relatii la distanta sau pe internet. Intre 9 si 14 poti primi noi oportunitati si iti poti pune visele in practica. Zile bune relational si financiar sunt 8 si 18, cand poti avea parte de evenimente placute, iesite din comun, insa pe 17, 21 si 25 pot exista anumite restrictii sau neintelegeri. Pe 19 si 21 ai grija la drumuri lungi si actiuni legale.

Concentreaza-te si atentie la: interactiunea cu ce se afla in jurul tau, idei, persoane si locuri stiute, anturaj, rude, prieteni, socializare, comunicare, aflarea informatiilor, tranzactii, schimburi si miscari de bunuri sau idei. Eclipsa de Luna din 17 poate aduce evenimente importante care sa sublinieze necesitatea unor schimbari profunde in aceste privinte. In aceasta luna incearca sa echilibrezi ziua de maine, dorinta de progres si viitorul, cu aici si acum, lucrurile pe care le cunosti deja.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.