Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Scorpion iulie 2018

Scorpion iulie 2018

HOROSCOP SCORPION IULIE 2018

Atentie la atitudine, comunicare, calatorii, tensiuni in cuplu, familie, cu rudele sau superiorii

 

Pe 5 poti avea un succes legat de viata ta si evolutia proprie, intalniri, examene, educatie, calatorii la distanta si chestiuni legale, iar pe 8 iti sunt favorizate relatiile sentimentale, cu copiii si strainatatea, activitatile artistice, creativitatea si recunoasterea meritelor tale. Din 12, pentru doua luni si in special in jur de 19 august, toate aceste lucruri iti pot aduce castiguri, crestere si evolutie.

Tot pe 5, dar si pe 27, sunt posibile reactii impulsive, tensiuni si conflicte in camin si familie, cu autoritatile sau superiorii, iar pe 12 dificultati cu rudele, apropiatii si strainatatea, in calatorii, comunicare, examene sau chestiuni legale. Ziua de 9 iti poate aduce noi informatii si puncte de vedere legate de viata personala, comportament, imaginea publica, statutul social si aspiratiile tale.

De pe 7, trei luni ai sansa sa faci schimbari majore pe plan relational, referitor la asocieri, uniuni si parteneriate. Din 10, o luna te bucuri de aprecierea in colectivitate, iti sunt favorizate relatiile de prietenie si iti pot creste castigurile din afaceri. Pe 12 chiar poti avea surprize placute ce tin de popularitate, intalniri cu grupuri sau organizatii, prieteni, colaborari in afaceri si proiecte de anvergura. Pe 14 poti lua decizii favorabile legate de planuri de viitor, actiuni sociale si tranzactii la scara larga. Pe 22 poti castiga din simpla aparitie, poti avea succes in afaceri si poti incepe o idila cu cineva din grupul tau. Pe 24 poti descoperi unele adevaruri legate de copii, prieteni sau persoana iubita. Pe 28 iti sunt favorizate castigurile din tranzactii si relatiile amicale, cu rudele si cei apropiati.

In jur de 18 anumite situatii te pot indemna sa rezolvi chestiuni mai vechi legate de camin si imobiliare, familie, parinti, locurile natale, implinirea nevoilor de baza si obtinerea linistii sufletesti. Din 22, pana la mijlocul lui august, in special pe 25 iulie si pe 2 august, ai grija la comportament in familie si in public, fata de partener sau autoritati, incidente in camin si tensiuni in relatiile personale.

Incepand cu 23, pentru o luna te implici mai mult in atingerea scopurilor tale, cariera, directia profesionala, statutul social si imaginea publica. Din 26 insa, pentru vreo trei saptamani ai de revizuit mentalitatea, interesele, atitudinea, felul in care gandesti si actionezi in aceste privinte.

Profita de aceasta luna ca sa pornesti pe noi cai de crestere spirituala si intelectuala, ca sa-ti largesti orizonturile prin studii si calatorii, si sa initiezi noi planuri profesionale, legate de cariera, de aspiratii si de statutul social!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.