Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Scorpion iulie 2017

Scorpion iulie 2017

HOROSCOP SCORPION IULIE 2017

Atentie la secrete, comunicare, sanatate, serviciu, calatorii, imagine publica si cariera

 

Pe 2 si 10 atentie la limitari in comunicare, drumuri lungi, relatia cu strainatatea si examene. Pe 5 ai grija la sanatate, serviciu si calatorii. De pe 5, toata luna esti mai pasional, iti cresc veniturile suplimentare si poti obtine un imprumut. Ziua de 6 iti poate aduce mai mult stress, insa iti aduce si recunoasterea talentelor tale la scara larga. Din 6 te preocupa cariera si rolul tau social.

Incepand din 15 pana spre sfarsit de august atentie la secrete, lucruri ascunse si certuri cu anturajul. Din 17 pana pe 5 august ai grija la reactii impulsive privind calatoriile, strainatatea, studiile, directia profesionala si autoritatile. Tot pe 17 atentie la blocaje financiare legate de bani la comun, distractii si copii, si tensiuni in dragoste. Pe 18 poti avea acces la un imprumut si poti primi vesti bune legate de o mostenire sau partaj. Tot pe 18 ai grija la sanatate, serviciu si calatorii. Pe 19 poti lua o decizie benefica finantelor si carierei. Din 20 lupti mai mult pentru imaginea ta publica.

Pe 21 atentie iar la sanatate, serviciu si drumuri lungi. Din 22, pentru o luna esti absorbit de activitati profesionale, reputatie si cariera. Pe 24 ai grija la pierderi de bunuri si cheltuieli mai mari. Tot pe 24 se poate sa iti schimbi serviciul, dar si directia profesionala. Din 26 te preocupa viitorul, afacerile si popularitatea. Pe 27 atentie la impulsivitate si agresivitate in societate, fata de sefi si autoritati. Din 31 iti sunt favorabile examenele, relatiile cu strainatatea, veniturile din actiuni legale.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi planuri profesionale, legate de cariera, de aspiratii si de statutul social. Gaseste o cale de mijloc intre viata personala si cea profesionala!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.