Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Scorpion ianuarie 2019

Scorpion ianuarie 2019

HOROSCOP SCORPION IANUARIE 2019

Tendinte generale: De pe 1, dar mai sigur din 6 incolo, iti indrepti eforturile catre serviciu, sanatate, imbunatatirea conditiilor de munca si trai. Incepand cu 20, pentru o luna preocuparile tale incep sa includa familia, parintii, caminul, locuinta, proprietatile imobiliare, originile tale, viata intima si acoperirea necesitatilor de baza. Referitor la aceste lucruri, pe 30 reusitele tin de gasirea unor solutii ingenioase, aflarea informatiilor, intalniri, demersuri, comunicare sau tranzactii.

Atentie la: accidente, certuri, cheltuieli pe lux sau distractii, epuizare fizica, relatiile colegiale, sentimentale si cu copiii, in special pe 6, 8, 13, 21 si din 28 incolo.

Poti avea succes in: acumularea si stabilizarea financiara, obtinerea veniturilor si cresterea nivelului de trai. Pe 4 poti primi vesti bune, iar din 7 incolo, o luna ai cea mai buna perioada din an pe plan financiar, in ceea ce priveste propriile castiguri si valori, economie, investitii, achizitii, posesiuni si confortul personal. Dupa 11, in special pe 18, 22 si 25 initiativele si intalnirile iti sunt incununate de succes, dar ai grija totusi la idealism si optimism exagerat. Avand in vedere Eclipsa de Luna din 21, care accentueaza statutul social, cariera si profesia, se poate sa obtii o urcare in ierarhie.

Concentreaza-te pe: interactiunea cu cei din jur, rude, vecini si prieteni, socializare, comunicare, aflarea informatiilor, tranzactii, schimburi si miscari de bunuri sau idei. Intre 4 si 24 iti sunt avantajate intalnirile, comunicarea si socializarea, dar toata luna ai ocazia sa faci alegeri inspirate si sa iti pui visele in practica. Evenimente sau decizii importante, extrem de serioase, care pot aduce limitari, intorsaturi, surprize, finalizari sau noi inceputuri, pot avea loc pe 2, 11, 13, 17, 18, 19 si 23, insa Eclipsa din 6 iti permite sa faci schimbarile de care ai nevoie. Profita de aceasta luna pentru a te educa, a adopta noi mentalitati, noi moduri de comunicare si relationare!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.