Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Scorpion ianuarie 2018

Scorpion ianuarie 2018

HOROSCOP SCORPION IANUARIE 2018

Atentie la dificultati de comunicare, incidente, serviciu si sanatate

 

Din 2 ai liber sa iti schimbi serviciul, insa poti actiona impulsiv. Pe 2 si 3 poti sa iti pui visele in practica referitor la comunicare, educatie, comert, activitatile zilnice si relatia cu cei apropiati. Pe 7 descoperi resursele potrivite ca sa obtii un castig si un succes pe plan personal, prin felul in care te prezinti si te comporti. Tot pe 7 iti sunt favorizate noi planuri financiare si profesionale, dar si ce tin de confortul personal. Ziua de 8 iti aduce un succes legat de comunicare si relatia cu mediul apropiat, dar si puterea de a face o schimbare. Pe 9 sunt posibile transformari legate de obiectivele zilnice, interactiunea cu cei apropiati si rude. Pe 9 si 10 fii calm si atent.

Incepand cu 11, pana la sfarsitul lunii te preocupa mai mult activitatile zilnice, schimburile de idei si informatii, si relatia cu cei apropiati, iar pe 13 poti fi nevoit sa iei o decizie matura in aceasta privinta. In 13 si 14 atentie la sanatate si tensiuni cu anturajul sau colegii de serviciu. Pe 16 poti face cu succes schimbari drastice referitoare la comportament, felul in care comunici si gandesti.

Din 18, trei saptamani ti se pot imbunatati relatiile cu familia si iti sunt favorizate castigurile din imobiliare. Din 20, o luna te implici mai mult in activitatile legate de casa, familie sau parinti.

Pe 20 ai grija la neatentie si neplaceri legate de acte, drumuri si discutii. Pe 24 iti poti folosi puterea de convingere pentru a obtine un succes legat de comunicare sau comert. In 25 poti adopta o noua viziune privind comportamentul, felul in care te infatisezi, comunici si socializezi. Din 26, doua luni devii impulsiv in relatia cu banii. Pe 28 ai grija la incidente, discutii cu colegii de munca si cei apropiati. Din 31, trei saptamani te preocupa mai mult caminul, familia, parintii si locurile natale.

Profita de aceasta luna ca sa adopti o noua atitudine referitoare la cunoastere, socializare si comunicare, sa interactionezi mai mult cu cei din jurul tau, sa iti imbunatatesti locuinta si sa iti schimbi atitudinea fata de camin, locurile natale, familie si parinti!

 

La Multi Ani 2018! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.