Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Scorpion februarie 2019

Scorpion februarie 2019

HOROSCOP SCORPION FEBRUARIE 2019

Tendinte generale: De pe 14, pana la sfarsitul lui martie iti indrepti eforturile catre relatiile directe, cuplu, asocieri, contracte, procese, colaborari si aplanarea conflictelor. Din 19 pana pe 28 iti poti cheltui energia in mod practic, realist si inspirat. Foloseste-ti intuitia, instinctele si puterea personala.

Din 19, o luna te implici in activitati ce iti plac si te fac fericit, relatii sentimentale, legatura cu copiii, arta, creatii, hobbyuri, joaca, petreceri si distractii. Aici iti concentrezi preocuparile si interesele, si inainte, si dupa, chiar din 10 si pana la mijlocul lui aprilie. In martie poti revizui unele mentalitati, idei si puncte de vedere. Pana atunci ai parte de usurinta in intelegere si comunicare, vesti bune si decizii intelepte. Totusi, pe 19 si 22 iti poti schimba perspectiva, pot avea loc confuzii sau neplaceri.

Poti avea succes in: acumularea si stabilizarea financiara, cresterea veniturilor si nivelului de trai, mai ales pe 8, cand poti obtine un anumit progres. In primele trei zile iti sunt favorabile deciziile, vestile si informatiile, pot fi imbunatatite finantele, propriile castiguri si valori, economia, investitiile, achizitiile si confortul personal. Pe 22 insa poti avea parte de anumite blocaje sau dificultati.

Pe 3, 8, 10 si 18 poti avea si un succes in ceea ce priveste familia, parintii, caminul, locuinta, proprietatile imobiliare, originile tale, viata intima si acoperirea necesitatilor de baza. In plus, Luna Noua din 4 iti poate aduce noi oportunitati si inceputuri.

Concentreaza-te pe: interactiunea cu cei din jur, rude si prieteni, socializare, comunicare, aflarea informatiilor, tranzactii, schimburi si miscari de bunuri sau idei. Relational si financiar poti beneficia de avantaje din 4 pana la sfarsitul lunii, mai ales intre 14 si 23, insa pot exista schimbari sau tensiuni dupa ziua de 26. Tot in aceste privinte, de la mijlocul lunii si pana in toamna pot avea loc evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale. O prima data de mentionat este 28 martie.

Atentie la: accidente, certuri, cheltuieli pe lux sau distractii, epuizare fizica, relatiile colegiale, sentimentale si cu copiii, in special in primele doua zile, intre 8 si 14, si pe 22. La Luna Plina de pe 19 ai grija la scaderea popularitatii, tensiuni in colectivitate si dificultati in afaceri.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.