Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Scorpion februarie 2018

Scorpion februarie 2018

HOROSCOP SCORPION FEBRUARIE 2018

Atentie la incidente, cheltuieli, distractii, excese, camin, familie, copii si dragoste

 

Pe 3 poti initia noi actiuni ce tin de investitii, economie, camin, proprietati imobiliare si familie. Pe 4 atentie la excese de tot felul, tensiuni si blocaje in privinta locuintei, membrilor familiei si veniturilor din tranzactii imobiliare. Pe 7 poti fi atras sau surprins de o situatie neconventionala legata de parinti, un membru al familiei, locuinta sau un proiect imobiliar.

Din 11, pentru aproape o luna iti sunt favorizate relatiile romantice si cu copiii, si veniturile din hobbyuri si arta. Pe 11 si 14 incearca sa fii realist cu privire la comportament, viata ta, casa si familie. Mai bine amana deciziile in aceste privinte pana pe 14 si 15, cand poti gasi noi directii si noi mentalitati. In 16 poti lua hotarari ce tin de relatia romantica si castiguri din activitati de creatie, cu efect pe termen lung. Ziua de 17 este favorabila tranzactiilor imobiliare si comunicarii in familie, insa ai grija la dificultati in privinta speculatiilor si cheltuielilor pe distractii sau jocuri de noroc.

Incepand cu 18, o luna te implici in relatia romantica si cu copiii, activitati artistice si hobbyuri. In plus, trei saptamani te preocupa iubirea, petrecerea timpului liber, distractiile si copiii.

Pe 21 poti avea parte de un moment extrem de emotionant si romantic cu persoana iubita, iar pe 25 poti avea o sclipire de geniu artistic si creativ. In ambele zile ai grija la cheltuieli pe confort, placeri si distractii. Atentie insa, deciziile si actiunile din 21 si 25 se pot dovedi de lunga durata. Pe 27 poti avea parte de momente pasionale, intime si profunde impreuna cu persoana iubita.

Profita de aceasta luna pentru a adopta o noua atitudine fata de camin, locurile natale, familie si parinti, pentru a initia actiuni de imbunatatire a locuintei, pentru a incepe o noua poveste de dragoste sau pentru a incepe un nou hobby!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.