Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Scorpion februarie 2017

Scorpion februarie 2017

Atentie la perceptii si mentalitati, sanatate, serviciu, relatiile cu cei apropiati

In primele doua zile ale lunii incearca sa eviti discutiile in contradictoriu legate de anumite conceptii si mentalitati. Incearca sa intelegi diferenta intre motivele si dorintele proprii, si ale celorlalti. Ai mai multa grija la drumuri, transport si sanatate, dar si la activitatile din serviciu.

De pe 3 incolo pentru o luna iti sunt favorizate beneficiile din munca proprie. Esti mai sociabil, sari in ajutorul tuturor, si poti incepe o poveste de dragoste la serviciu. Incepand cu 5 pana in iunie esti mult mai introspectiv decat de obicei, insa ai grija ca perceptiile sa fie corecte.

Incepand cu 7 devii mai casnic si preocupat de probleme ce tin de camin, origini si parinti. Pe 11 si pe 21 anumite evenimente din familie iti pot aduce momente de intelegere superioara.

De pe 18 pe 22 se poate ca oboseala acumulata la serviciu sa-ti provoace anumite incidente. Incearca sa te odihnesti mai mult si verifica totul foarte bine inainte. Din 23 in 27 se poate sa te implici mai mult in ajutorul dat celorlalti, dar sa fie in detrimentul tau. Ai grija si de tine.

Incepand cu 26 te mai detensionezi si incepi sa te gandesti mai mult la iubire si distractii.

Profita de aceasta luna pentru a-ti echilibra nevoile cu ale celorlalti si pentru a incepe o noua poveste de dragoste si pentru a deveni mai creativ si generos!

https://www.facebook.com/khironna/posts/1852715238339911:0

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.