Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Scorpion decembrie 2018

Scorpion decembrie 2018

HOROSCOP SCORPION DECEMBRIE 2018

Atentie la secrete, cheltuieli, speculatii, serviciu, sanatate, tensiuni in iubire, cu colegii sau copiii

 

De pe 1 redevii preocupat de identitatea ta, imbunatatirea vietii proprii, temperament, exprimare, infatisare, lucrurile care te definesc, imaginea personala si felul in care esti privit de ceilalti. Pana pe 6 revezi informatii si regandesti lucrurile, iar intre 6 si 13 poti sa aplici practic o noua viziune. Din 2, pana in ianuarie iti indrepti atentia asupra intalnirilor, activitatilor sociale si beneficiilor din farmec, infatisare si capacitatea de socializare. In privinta acestora, primele zile iti pot aduce situatii surprinzatoare, pe 16 poti lua decizii durabile, pe 21 poti fi inspirat, dar si cam visator, iar pe 28 iti sunt favorizate schimbarile profunde.

Pana pe 22 inca te mai implici direct in gestionarea finantelor, investitii, folosirea abilitatilor in mod eficient, cresterea nivelului de trai si acumularea materiala. In prima saptamana, mai ales intre 3 si 6, dar si pe 25, ai grija la incidente, forta distructiva, neglijenta si neclaritate. De fapt, din 13, pentru vreo trei saptamani interesat mai mult de finante, investitii, economie, posesiuni si confortul personal. Pe 20 o situatie iesita din comun iti poate aduce o oportunitate de deschidere, eliberare sau reforma, iar pe 21 iti sunt favorabile orice lucruri ce tin de intalniri, aflarea si asimilarea informatiilor, acte oficiale, negocieri, drumuri si alergaturi.

Tot in aceasta privinta, a veniturilor, cresterii confortului si nivelului de trai, posesiunilor, acumularii si stabilizarii financiare, de la sfarsitul lunii, pana in februarie esti predispus la optimism si idealism, asa ca incearca sa fii mai cumpatat, sa nu faci excese si sa nu exagerezi cu cheltuielile, in special la mijlocul lui ianuarie.

Din 22, pentru o luna esti activ, sociabil, comunicativ si foarte ocupat, implicat in relatia cu rudele, vecinii, anturajul si apropiatii, tot felul de demersuri, intelegeri, tranzactii, schimburi si miscari de idei sau bunuri, educatie, adoptarea unei noi mentalitati si aflarea informatiilor. Referitor la aceste lucruri, sfarsitul de an si inceputul lui 2019 iti pot aduce stabilitate, maturitate, evenimente categorice si hotarari cu efect de lunga durata. In plus, incepand din ultimele zile ale lunii, in anul ce vine ai ocazia sa iei decizii inspirate si sa iti pui concret visele in practica.

Din punct de vedere al initiativelor legate de iubire, lucrurile care iti fac placere, relatii sentimentale, arta, creativitate si legatura cu copiii, pe 7 poti fi prea senzitiv, idealist si romantic, asa ca ai grija la dificultati de comunicare, prea multa imaginatie si visare, confuzii, senzatii false si dezamagiri. Pe 17 insa iti poti folosi cu succes instinctele, credinta, ambitia si vointa.

Profita de aceasta luna pentru a initia noi planuri financiare, pentru a face noi investitii, pentru a incepe sa fii mai eficient decat pana acum, pentru a adopta o noua atitudine referitoare la educatie, cunoastere, socializare si comunicare, si la interactiunea cu cei din jurul tau!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.