Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Scorpion decembrie 2017

Scorpion decembrie 2017

HOROSCOP SCORPION DECEMBRIE 2017

Atentie la secrete, sanatate, serviciu, cheltuieli, discutii si tensiuni in dragoste si cu copiii

 

De pe 1 pana de Craciun poti avea venituri mai mari decat de obicei. Tot pe 1 atentie la incidente, sanatate, epuizare psihica si fizica. Pe 3 poti avea un succes pe plan personal, poti evolua spiritual, te poti indragosti, poti castiga din simpla aparitie, te exprimi artistic si ai un sarm deosebit. Pe 3 si pe 10 ai grija la cheltuieli mai mari pe distractii sau speculatii.

In perioada 3 – 23 decembrie ai sansa sa iti revizuiesti finantele si felul in care iti folosesti resursele si talentele, iar pe 6 chiar poti sa redresezi o situatie mai veche. Incepand cu 9 iti revine vitalitatea si pentru o luna si jumatate esti mai energic decat de obicei. Pe 10 poti descoperi un nou mod de a-ti folosi talentele pentru a obtine venituri din serviciu. Pe 13 si pe 15 ai grija la cheltuieli impulsive sau neprevazute. Pe 16 poti primi o oferta de munca generoasa.

Dupa trei ani de restrictii si lectii despre bani, valori materiale, economie si confort personal, din 20 decembrie, urmatorii trei ani ai posibilitatea sa devii intelept, matur si responsabil referitor la felul in care interactionezi cu cei apropiati, si actiuni legate de comert, comunicare si transport.

Din 21, pentru o luna esti mai activ si te implici mai mult in relatia cu cei din jurul tau. Si chiar in acea zi poti lua o hotarare in aceasta privinta, cu efect pe termen lung. Tot in 21 poti primi ceva in plus fata de salariu. Din 23, pana in mai 2018 poti face cu succes schimbari drastice legate de comportament, felul in care comunici si gandesti. De pe 25, pentru aproape patru saptamani ai ocazia sa te impaci cu rudele apropiate, ai un stil de a comunica artistic si poti castiga din comert, comunicare sau transport. Tot in 25 dai dovada de maturitate in privinta acestor activitati, dar si de strictete in fata celor apropiati. Pe 28 poti initia actiuni legate de evolutia personala, iubire sau copii.

Profita de aceasta luna pentru a initia noi planuri financiare, pentru a face noi investitii, pentru a incepe sa fii mai eficient decat pana acum, pentru a adopta o noua atitudine referitoare la cunoastere, socializare si comunicare, si la interactiunea cu cei din jurul tau!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.