Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Scorpion august 2018

Scorpion august 2018

HOROSCOP SCORPION AUGUST 2018

Atentie la atitudine, excese, incidente, comunicare, tensiuni in cuplu, familie, cu rudele sau sefii

 

Pana pe 15, in special pe 1 si 2, ai grija la comportament in familie, fata de partener sau parinti, incidente in camin si tensiuni in relatiile personale. Oricum, de pe 7 pana la sfarsitul anului nu mai esti atat de agitat si nehotarat fata de uniune, cuplu si asocieri, si nici atat de nerabdator sa fii independent, iar de luna ce vine poti aborda o noua atitudine fata de camin, familie si imobiliare.

Din 7, o luna iti sunt favorizate relatiile intime, confidentiale, si castigurile din activitati neoficiale. Pe 8, daca gasesti solutii inventive, chiar iti sunt favorizate relatiile de suflet, legaturile cu familia, infrumusetarea locuintei, imbunatatirea psihicului, investitiile si beneficiile din imobiliare, activitati spirituale, religioase sau secrete. In schimb pe 10 si pe 26 ai grija la actiuni mai putin morale sau legale, informatii surprinzatoare sau persoane ce pot avea scopuri ascunse.

Tot ziua de 7 iti poate aduce dificultati legate de viata personala, temperament, imagine publica, statut social si aspiratiile tale. In special pe 9, dar si pe 11 si 28, poti obtine noi informatii si perspective asupra acestor lucruri, insa ai grija la efort fizic, exagerari, excese si supraevaluari. Pana pe 19 inca iti mai poti revizui scopurile, mentalitatea si atitudinea fata de cariera, profesie, autoritati.

Din 13 in 27 ai ocazia sa reevaluezi initiativele fata de interactiunea cu ceilalti, socializare, tranzactii, miscari si schimburi de idei sau informatii, iar incepand cu 23, o luna te implici in proiecte ample si de viitor, activitati colective si intalniri cu prietenii. Mai mult, in jur de 25-27 august ai sansa de a pune bazele unor proiecte de uniune sau colaborare, prin care sa poti imbunatati relatiile de orice fel, cu cei apropiati, rudele sau prietenii, sa semnezi contracte de asociere, sa iti cresti popularitatea si sa te implici in actiuni sociale, grupari, organizatii, parteneriate de viata sau afaceri.

In plus, in jur de 19 poti avea un succes legat de viata personala, relatii sentimentale, legatura cu copiii, proiecte artistice, procreatie, educatie, creativitate, relaxare, petreceri sau distractii, iar din 23 pana la sfarsitul lui septembrie, poti gasi solutii pentru schimbarile necesare referitoare la propria identitate, comportament, socializare, felul in care interactionezi cu ceilalti, comunici si gandesti.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi planuri profesionale, legate de cariera, aspiratii si de statutul social, dar si ca sa iti definesti planurile de viitor, sa iti cresti popularitatea, si sa initiezi noi prietenii si contacte pe plan social!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.