Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Scorpion august 2017

Scorpion august 2017

HOROSCOP SCORPION AUGUST 2017

Atentie la secrete, comunicare, sanatate, serviciu si calatorii

Incepand cu 3, pana la sfarsitul anului nu mai esti atat de agitat si impulsiv in privinta serviciului si a sanatatii, iar lucrurile incep sa se mai aseze. Urmeaza-ti intuitia si vezi unde te duce. Pe 4 atentie la secrete, lucruri ascunse si certuri cu anturajul.

Ziua de 12 te poate face sa vezi realitatea in privinta persoanei iubite si cum poti castiga din exprimarea ta artistica si creativa. Pe 13 poti vedea ce greseli ai facut in privinta castigurilor materiale si poti lua o decizie potrivita pe plan profesional. De pe 13 pe 31 iti revizuiesti felul in care vezi viitorul si socializezi cu prietenii, iar din 31 pana pe 5 scopurile tale in viata, cariera si directia profesionala. Pe 15 si 17 ai grija la contracte, lucruri ascunse, calatorii lungi si relatia cu strainatatea.

Pe 21 si 22 ai toate sansele sa gasesti un nou loc de munca prin schimbarea atitudinii fata de directia profesionala, economie si maturitate. Din 23, o luna te preocupa viitorul si colectivitatea, prietenii si afacerile la scara larga. Pe 24 ai grija la sanatate, serviciu, drumuri lungi si relatia cu strainatatea. Incepand cu 25 devii responsabil si cumpatat cu banii si valorile materiale, posesiunile si abilitatile proprii. Din 26, pentru o luna iti sunt benefice relatiile profesionale si castigurile din cariera. In ziua de 27 poti primi un ajutor nesperat si poti lua decizii financiare favorabile.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi planuri profesionale, legate de cariera, de aspiratii si de statutul social. Gaseste o cale de mijloc intre viata personala si cea profesionala!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.