Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Scorpion aprilie 2019

Scorpion aprilie 2019

HOROSCOP SCORPION APRILIE 2019

Tendinte generale: In primele trei saptamani inca te mai preocupa serviciul, indeplinirea obligatiilor si responsabilitatilor, imbunatatirea conditiilor de munca si trai, a regimului de viata si sanatatii. Luna Noua din 5 iti aduce ocazia unui nou inceput, insa pe 10 si 13 actiunile ti-ar putea fi limitate cumva datorita anturajului, unor informatii sau dificultati de comunicare. Pe 14 ai putea avea un succes legat de venituri, beneficii materiale, confort si nivelul de trai, si ai ocazia sa intelegi mai bine cum sa evoluezi. Chiar daca din 20 nu te mai implici direct, inca vreo trei, patru saptamani, din punct de vedere mental, al intereselor, relatiilor si castigurilor, ramai tot in zona lucrurilor legate de locul de munca, prin tot felul de intalniri, activitati de comunicare si socializare.

Din 20, pentru o luna te preocupa cel mai mult lucrurile legate de relatiile personale si directe, parteneriate, contracte, procese, asocieri, casnicie, colaborari, lucrul cu publicul si aplanarea conflictelor. In jur de 23, pot avea loc evenimente bruste, neprevazute si iesite din comun, ce pot aduce surprize atat placute, cat si dificile. Atentie la procese, conflicte si despartiri.

De pe 10, pana in august ai o perioada de reevaluare a progresului si tendintelor de crestere referitor la finante, posesiuni, obtinerea si cresterea veniturilor, acumulare si stabilizare materiala, investitii, cheltuieli, achizitii, cresterea confortului si a nivelului de trai. Se poate sa aiba loc dificultati, iar succesul si castigul sa fie doar teoretice. Incearca sa-ti ajustezi judecata si principiile.

Poti avea succes in: activitatile ce iti plac si te fac fericit, chestiuni ce tin de ego, afirmare si puterea personala, relatii sentimentale, legatura cu copiii, arta, creatii, hobbyuri, joaca, petreceri si distractii.

Referitor la mentalitate si comunicare, pe 2 iti sunt favorabile inspiratia, intuitia si gandirea pe baza de simtire, dar ai grija la perceptii gresite, confuzii sau neclaritati. Zilele de 7 si 10 sunt bune pentru planuri si strategii pe termen lung. Pe 12 pot exista dificultati datorate unor noi perspective sau informatii, care insa te pot ajuta sa te adaptezi si sa-ti reevaluezi crezurile.

Din punct de vedere al relatiilor si finantelor, pe 10 poti avea una din cele mai fascinante zile din an, plina de senzatii sublime, frumusete si magie, dar ai grija la idealism, inselatorii, amagiri si iluzii. Ziua de 12 este buna pentru decizii stabile si spirit practic, iar 15 pentru intalniri pasionale si redresari financiare. Pe 16 evita cheltuielile extravagante, fii cumpatat, in limita legii si moralitatii.

Concentreaza-te pe: interactiunea cu cei din jur, anturaj, rude, prieteni, socializare, comunicare, aflarea informatiilor, tranzactii, schimburi si miscari de bunuri sau idei. In general pot avea loc evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale, si acum, dar si in mai. Pe de o parte este vorba de invatarea unor lectii de viata, maturizare si responsabilitate, iar pe de alta parte de desfiintarea unor obiceiuri, situatii sau relatii, pentru a face loc unora noi. Ambele tendinte, incepand de la sfarsitul lunii, pentru 5 luni iti dau ocazia sa revezi decizii mai vechi, sa intelegi cum sa administrezi ceea ce ai, sa fixezi anumite scopuri si sa te pregatesti de o reconstructie din temelii.

Atentie la: ultimile zile din luna, cand pot avea loc dezamagiri, confuzii, incidente, scandaluri sau zvonuri legate de pierderi, despartiri, depasirea crizelor, relatii intime, legaturi de suflet, obtinerea unui ajutor extern, imprumuturi, mosteniri, partaje, bani sau bunuri la comun. La Luna Plina de pe 19 ai grija la accidente, insomnie, scaderea energiei psihice si persoane rau intentionate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.