Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Scorpion aprilie 2018

Scorpion aprilie 2018

HOROSCOP SCORPION APRILIE 2018

Atentie la dificultati de comunicare, incidente, serviciu si sanatate

 

In prima zi a lunii ai grija la un nivel scazut al energiei fizice, iar pe 4, 5, 11 si 25 si la discutii neplacute si dificultati de comunicare cu cei din jur, anturaj, rude si colegii de serviciu.

Pe 2 atentie la incidente, actiuni impulsive si vorbe negandite. Pe 14 poti gasi solutii pentru schimbari necesare referitoare la comportament, felul in care interactionezi cu ceilalti, comunici si gandesti. Incepand cu 18 si mai clar din 22, pana in septembrie revin insa teme mai vechi ce tin de relatia cu rudele si cei apropiati, comunicare, miscari si schimburi de idei, informatii sau bunuri, ce te indeamna sa iti reanalizezi atitudinea, sa revezi greselile pe care le-ai facut si sa gasesti modalitati prin care sa recapeti controlul asupra acestor lucruri. Pe 24 si 26 chiar ai ocazia sa iti canalizezi energia si actiunile catre o transformare drastica, iar deciziile din 29 pot avea urmari pe termen lung.

Din 5, pentru doua saptamani iti sunt favorizate contractele, semnarea unor parteneriate sau colaborari, relatia de cuplu, legaturile sentimentale si cu copii, comunicarea directa cu ceilalti, exprimarea artistica si creativitatea, in special pe 7, 11, 12, 14 si 17. Pe 17 incearca totusi sa nu dai totul pentru ceilalti si sa te bazezi pe faptul ca tu ai destul si treci printr-o perioada norocoasa.

Pana pe 15 inca mai poti sa iti revizuiesti atitudinea fata de serviciu, rutina zilnica si sanatate, iar incepand de atunci iti revin atentia la detalii, energia fizica si interesul in locul de munca, si pentru inca o luna te preocupa alimentatia, terapiile, ingrijirea sanatatii, conditiile de munca si de trai. Pe 18 poti avea parte de evenimente neasteptate legate de serviciu sau regimul de viata.

De pe 20, pentru o luna te implici total in viata de cuplu, asocieri, parteneriate, relatiile personale, colaborari, contracte, procese sau aplanari de conflicte. Din 24, aproape o luna esti mai pasional in intimitate si poti obtine usor resurse si venituri suplimentare.

Profita de aceasta luna pentru a-ti schimba locul de munca sau macar atitudinea fata de serviciu, pentru a adopta un nou regim de viata, pentru a incepe un nou tratament medical, pentru a initia noi asocieri si colaborari, si noi activitati impreuna cu partenerul!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.