Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Scorpion aprilie 2017

Scorpion aprilie 2017

Atentie la sacrificii, sanatate, serviciu, conceptii si speculatii

 

Incepand cu 3 iti revizuiesti atitudinea in dragoste si fata de copii, dar si spiritul artistic si veniturile din activitatile de creatie. De pe 6 reiei teme mai vechi legate de bani, resurse si eficienta. De pe 10 incepi sa-ti revizuiesti atitudinea in cuplu, iar de pe 20 atitudinea in serviciu si fata de propria sanatate si rutina. Tot din 20 anumite evenimente pot sa-ti aduca o schimbare de conceptii si mentalitate.

Pe 6 dorinta de armonie si colaborare iti poate aduce o noua atitudine fata de cei apropiati si fata de mediul in care traiesti. Din 15 ai din nou parte de momente fericite in dragoste sau in legatura cu copiii. Pe 17 ai sansa de a ridica legatura de dragoste la un nivel superior, iar deciziile financiare iti pot aduce beneficii din serviciu. Incepand cu 19 te dedici partenerului si cuplului din care faci parte. Din 21 te agiti mai mult pentru a obtine venituri suplimentare si pentru a depasi crizele emotionale si financiare. Pe 24 o noua abordare a veniturilor, resurselor si abilitatilor tale te indeamna sa-ti schimbi conceptiile despre serviciu si sanatate.

Pe 7 si pe 9 incearca sa nu te mai afunzi in propriul subconstient, si nici sa nu mai despici firul in patru. Mai bine gandeste pozitiv si mergi inainte. Pe 8 si 21 ai grija la tensiuni in relatii, speculatii financiare si cheltuieli nejustificate. Pe 28 fii calm si ai grija de sanatatea ta.

Profita de aceasta luna pentru a initia noi asocieri si colaborari, si noi activitati impreuna cu partenerul!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.