Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 9-15 septembrie 2019

Scorpion 9-15 septembrie 2019

HOROSCOP SCORPION 9 – 15 SEPTEMBRIE  2019

Pana sambata inca te mai indrepti cu toate fortele catre lucrurile ce tin de cercul de cunostinte, obtinerea popularitatii, actiuni colective sau umanitare, relatii sociale, organizatii, corporatii, afaceri ample si proiecte de viitor. Aici se indreapta preocuparile tale, aici te implici cel mai tare, aici iti sunt incurajate initiativele si aici te concentrezi pe castiguri, ce iti place si te atrage.

In continuare pot exista discutii, intrevederi, sanse de actiune si noi oportunitati legate de popularitate, relatii sociale si colectivitate. Pot aparea anumite persoane sau proiecte inselatoare, dar ai si capacitatea sa vezi realitatea folosindu-ti instinctul, mai degraba decat logica si rationamentul. Poti face descoperiri si poti afla anumite adevaruri cu privire la cunostinte si relatii sociale, grupul din care faci parte, activitati umanitare, organizatii sau corporatii, dar evita sa te mai consumi pe lucruri fara importanta. Luna Plina de sambata poate fi un moment dificil si tensionat dar favorabil transformarilor si renuntarii la situatii nocive, in care te sacrifici sau care te amagesc. Evenimentele iti pot aduce modificari atat in gandire si interese, cat si in relatii, stari sau situatii, iar entuziasmul si optimismul te pot face sa crezi ca poti obtine un succes rapid. Totusi, spiritul practic si chibzuinta te-ar ajuta mai mult, asa ca ar fi bine sa planifici, sa faci strategii, sa te organizezi si sa-ti dozezi eforturile. Ramai corect si principial, evita exagerarile, canalizeaza-ti energia si ambitia catre scopuri de atins pas cu pas, pe termen lung.

Relatiile, proiectele, initiativele si activitatile legate de afaceri la scara larga, societate, popor, multimi, grupari si asociatii pot cunoaste un nou inceput, o ajustare, o redresare sau o finalizare, iar schimbarile iti sunt favorabile si in ceea ce priveste mentalitatea, mijloacele de comunicare, schimburile de idei sau informatii, socializarea, prietenii apropiati, oamenii din jurul tau, inscrisurile, comertul si tranzactiile. Aceste chestiuni ce tin de comunicare, informare, anturaj si mediul apropiat, sunt supuse unei corectii importante, perioada de acum fiind marcata de evenimente remarcabile, transformari durabile in timp si testari de maturitate, realism si responsabilitate.

Luna Plina de sambata poate aduce furie, impulsivitate, confuzii sau scandaluri legate de puterea personala, ceea ce iti face placere si te face fericit, iubire, legaturi romantice, relatia cu copiii, activitati artistice, creativitate, joaca, petreceri, relaxare si distractii.

Desi inca doua saptamani ai calea libera sa te implici si sa actionezi in lucruri ce tin de colectivitate si relatii sociale, de sambata si pana la inceputul lui octombrie te intereseaza si te atrag chestiuni legate de imbunatatirea psihicului, relatii si activitati ascunse, subiecte secrete, credinta, spiritualitate, intrajutorare, meditatie, introspectie, eliminarea lucrurilor nocive. In aceste privinte iti sunt incurajate preocuparile, intalnirile, discutiile, negocierile, obtinerea castigurilor, urmarirea a ceea ce iti place si iti doresti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.