Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 9 – 15 iulie 2018

Scorpion 9 – 15 iulie 2018

HOROSCOP SCORPION 9 – 15 IULIE 2018

Atentie la incidente, tensiuni cu superiorii, in public, cu rudele sau strainatatea

 

Luni inca mai poti descoperi noi informatii si poti adopta noi viziuni legate de identitatea ta, felul in care te comporti in societate, cum esti privit de ceilalti, imaginea publica, aspiratiile si scopurile tale. In plus, de marti iti revine optimismul, vitalitatea si bucuria de a trai. Fa uz de farmecul personal si iesi in lume ca sa atragi norocul de partea ta.

Tot de marti, o luna devii simpatizat in societate, iti sunt favorizate relatiile de amicitie si iti pot creste castigurile din afaceri. Toata saptamana, in special joi si sambata, poti avea un succes legat de relatii, popularitate si interactiunea cu ceilalti. Poti avea parte de surprize placute dinspre partenerii de viata sau afaceri, poti lua decizii favorabile in privinta prietenilor si organizatiilor, si poti gasi noi cai de a te integra in colectivitate.

Pana joi ai grija la rude, anturaj si cei la distanta, dificultati ce tin de comunicare, miscare, lege sau calatorii. Profita de Eclipsa Solara de vineri ca sa adopti noi principii de viata si directii legate de studii, strainatate si depasirea orizonturilor, si ca sa initiezi noi cai de crestere spirituala sau intelectuala. Cauta noi solutii ca sa evoluezi si sa te perfectionezi!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.