Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 9-15 decembrie 2019

Scorpion 9-15 decembrie 2019

HOROSCOP SCORPION 9 – 15 DECEMBRIE  2019

Saptamana aceasta si urmatoarea iti sunt favorabile actiunile si initiativele legate de viata ta, directia in care mergi, identitatea si imaginea personala, vitalitate, comportament, exprimare, infatisare, felul in care vezi viata si esti privit de ceilalti. Ai puterea si capacitatea sa atragi ceea ce iti doresti, sa elimini piedicile si sa te stabilizezi, asa ca ai incredere, pastreaza-ti speranta si urmeaza-ti instinctele.

Incepand de luni mintea iti fuge catre bani, acumularea materiala, stabilizarea financiara, obtinerea veniturilor, cresterea valorii personale, investitii, achizitii, satisfacerea nevoilor fizice si confortul personal. Pana pe 29 preocuparile si interesele tale se indreapta spre aceste chestiuni, in care deja te implici concret de cateva saptamani. Luna Plina de joi te poate face sa realizezi cat de departe de realitate te-au dus visele si idealurile, iti poate aduce momente de implinire, consolidare sau finalizare, dar si tensiuni sau probleme relationale. Este un moment de corectie in vederea echilibrarii a ceea ce se intampla cu ce ai nevoie in interior.

Tot Luna Plina de joi pune accentul pe depasirea crizelor, pierderi, despartiri, resurse externe, imprumuturi, venituri suplimentare, relatii intime si de suflet, lucruri la comun, mosteniri si partaje. Pot avea loc incheieri de stari sau situatii in vederea inceperii unei noi etape, in principal legate de relatii, afectivitate, bani si beneficii materiale. Vezi ce iti doresti, ce primesti efectiv, ce ar trebui sa faci sau sa schimbi in mod practic.

Totusi, succesul cel mai mare pe care il poti avea in aceasta saptamana, mai ales in jurul zilei de duminica, tine de educatia de baza, informare, socializare, activitati de comunicare, publicitate, drumuri, alergaturi, mediul apropiat, anturaj, rude, prieteni, demersuri, tranzactii, comert, schimburi de bunuri si idei. Ti se pot ivi ocazii neobisnuite legate de colaborari, uniuni, asocieri, semnari de contracte si aplanarea conflictelor. Poti face schimbari neasteptate de directie in aceste privinte, cu efect favorabil pe termen lung. Fii deschis la orice noi oportunitati, proiecte, persoane, situatii si experimente.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.