Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 9-15 aprilie 2018

Scorpion 9-15 aprilie 2018

HOROSCOP SCORPION 9 – 15 APRILIE 2018

Atentie la comportament, dificultati de comunicare, incidente, serviciu si sanatate

 

In primele trei zile ar trebui in continuare sa fii atent la sanatate, neplaceri si dificultati de comunicare in serviciu, cu colegii, rudele si cei din jur.

Pana miercuri iti mai sunt inca favorabile relatiile cu ceilalti, imbunatatirea relatiei de cuplu, incheierea de contracte si castigurile din comunicare, comert si transport. Pana sambata poti initia actiuni inspirate in aceste directii, iar de marti pana joi poti chiar incepe o relatie sentimentala cu cineva din anturaj.

Sambata poti gasi solutii pentru schimbarile necesare referitoare la comportament, felul in care interactionezi cu cei din jur, comunici si gandesti. De duminica pana martea ce vine incearca sa iti controlezi atitudinea fata de ceilalti. Tot atunci poti aplana conflictele, poti semna un contract si poti face schimbari de mentalitate, in relatii, cuplu si parteneriate.

De duminica pana miercurea urmatoare poti avea parte de evenimente neasteptate legate de serviciu sau regimul de viata.

Tot de duminica incolo iti revine gandirea analitica, indreptata spre munca, serviciu, rutina, obligatii si sanatate. Profita pentru a-ti imbunatati conditiile de viata si munca!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.