Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 8 – 14 octombrie 2018

Scorpion 8 – 14 octombrie 2018

HOROSCOP SCORPION 8 – 14 OCTOMBRIE 2018

Atentie la temperament, incidente, comunicare, tensiuni in cuplu, in familie sau cu rudele

 

Pana vineri ai grija la tensiuni cu rudele, blocaje in comunicare si dezvaluiri de secrete sau de informatii.

De miercuri, pana la sfarsitul lunii esti interesat mai mult de viata si identitatea proprie, intalniri, iesiri in lume, felul in care te comporti, te infatisezi si esti vazut de ceilalti. Referitor la aceste lucruri, in prima parte a saptamanii poti afla lucruri surprinzatoare si pot avea loc incidente neprevazute, dar de miercuri pana vineri ai sansa de a lua lua decizii practice, de a lansa proiecte sau de a pune bazele unor intelegeri, cu efect pe termen lung. Duminica si luni insa, ar trebui sa eviti sau sa amani intalnirile importante.

Tot in aceeasi directie, in continuare ai ocazia sa iti reevaluezi valoarea personala, capacitatea de socializare si de obtinere a beneficiilor din sarm, exprimare, infatisare si comportament. Pana joi reexamineaza aceste situatii, ca sa impiedici anumite neplaceri in camin, tensiuni in familie si in relatia cu ceilalti. Afla exact ce ti-ar placea si te tenteaza, si cum sa atragi ajutorul afectiv si financiar din partea celorlalti.

In plus, Luna Noua de marti te indeamna sa reconsideri atitudinea de sacrificiu in relatii, legaturile secrete, veniturile din actiuni ascunse sau spirituale, sa iti clarifici perceptiile si sa identifici persoanele sau obiceiurile nocive. Profita de aceasta perioada ca sa clarifici relatii sau situatii, si sa intelegi mai bine ce atitudine ar trebui sa adopti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.