Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 8-14 iulie 2019

Scorpion 8-14 iulie 2019

HOROSCOP SCORPION 8 – 14 IULIE 2019

In continuare iti indrepti preocuparile atat catre extinderea orizonturilor, cat si spre succesul social si profesional.

Saptamana aceasta poti avea parte de transformari majore legate de educatie, studii, perfectionare, drumuri lungi, calatorii si relatii la distanta, turism, strainatate, procese si chestiuni juridice. Poti avea parte de anumite restrictii, provocari, momente de constientizare care sa te trezeasca la realitate, situatii de criza, cel putin pe interior, dar pot aparea si noi oportunitati, perspective, lucruri, persoane, relatii sau proiecte care sa te atraga. Pot exista incheieri de capitole, rupturi sau finalizari, care sunt insa necesare pentru a echilibra ce ai nevoie cu ceea ce trebuie facut. Incearca sa accepti schimbarea de directie si sa mergi pe ceea ce simti in sufletul tau.

De luni, pana pe 19 ai ocazia sa afli informatii, sa reconsideri atitudini, sa revizuiesti mentalitati, preocupari si interese in ceea ce priveste cariera, profesia, statutul social, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, faima si reputatia. Sunt posibile neintelegeri, tensiuni sau incidente legate de imaginea ta publica, renume si autoritati, reactii impulsive si evenimente iesite din comun. Incearca sa ramai calm si deschis oricaror posibilitati.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.