Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 8-14 aprilie 2019

Scorpion 8-14 aprilie 2019

HOROSCOP SCORPION 8 – 14 APRILIE 2019

De miercuri, pana in august ai parte de reevaluarea progresului, cresterii si viitorului legate de finante, posesiuni, obtinerea si cresterea veniturilor, acumulare si stabilizare materiala, investitii, cheltuieli, achizitii, cresterea confortului si a nivelului de trai. Pot avea loc dificultati, succesul si castigul pot stagna, dar ai ocazia sa-ti ajustezi judecata si principiile. Saptamana aceasta chiar poate exista nevoia unei schimbari la nivel de mentalitate, interese si proiecte financiare.

Poti avea succes in: ceea ce priveste recunoasterea meritelor, puterea personala, dorinta de afirmare, iubirea, legaturile sentimentale, copiii, placerile, fericirea, joaca, distractiile, activitatile relaxante, educative, artistice si creative. Informatiile descoperite sau vestile primite acum iti pot oferi noi puncte de vedere, decizii si strategii, o schimbare in modul de abordare si ocazia de a-ti corecta viziunea.

In legatura cu dragostea, copiii, tinerii, avantaje si beneficii din activitati relaxante sau distractive, pot avea loc intalniri fascinante, poti primi oferte care te-ar putea stabiliza si reinventa, poti gasi noi resurse si moduri de castig. Pot avea loc intalniri romantice, poti obtine castiguri din jocuri de noroc, actiuni educative, artistice sau creative si poti pune bazele unor relatii sau afaceri pe termen lung. Anumite persoane sau proiecte pot parea senzationale, intense si extrem de tentante, insa incearca sa fii realist, practic si cumpatat.

Concentreaza-te pe: interactiunea cu mediul apropiat, anturaj, frati, rude, vecini si prieteni, miscare, comunicare, socializare, tranzactii, acte de semnat, schimburi, demersuri si aflarea informatiilor. Pot avea loc lectii de viata, evenimente importante sau dramatice, insa incearca sa privesti posibilele provocari, blocaje sau situatii de criza ca pe oportunitati de a acumula experienta, de a te maturiza si a recapata controlul asupra situatiilor.

Atentie la: lucrurile ce tin de obligatii si responsabilitati, conditiile de munca si trai, serviciu, eforturi fizice, rutina zilnica, regimul de viata si ingrijirea sanatatii. Ai grija la accidente, scaderea vitalitatii si energiei fizice, tensiuni la serviciu, conflicte cu colegii, rudele, vecinii sau prietenii. Poti intampina rezistenta, te poti simti atacat, pot exista momente de lupta, frustrare, deprimare sau panica, insa toate acestea au rolul de a te face sa te autodepasesti si sa imbratisezi o noua perspectiva. Deschide ochii in special la ce ai si cat valorezi, calitati, abilitati, resurse, bani, economie, productivitate, eficienta si confort. Fii intelept si adaptabil.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.