Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 7-13 ianuarie 2019

Scorpion 7-13 ianuarie 2019

HOROSCOP SCORPION 7 – 13 IANUARIE 2019

De luni, pentru o luna ai cea mai buna perioada din an pe plan financiar, referitor la castiguri si orice activitati legate de posesiuni, achizitii, cresterea nivelului de trai, obtinerea veniturilor, acumulare materiala si stabilizare financiara.

Poti avea succes in: intalniri, initiative si actiuni privind serviciul, imbunatatirea sanatatii, a regimului de viata, conditiilor de munca si trai. Castigurile si reusitele iti sunt favorabile in special daca tin de beneficii din eforturi proprii, eficienta, productivitate, confort personal sau investitii pe termen lung. Fii sincer cu tine insuti si optimist, dar nu exagera.

Concentreaza-te pe: interactiunea cu cei din jur, frati, rude, vecini si prieteni, socializare, comunicare, aflarea informatiilor, tranzactii, schimburi si miscari de bunuri sau idei. In aceste privinte ai sansa sa recapeti controlul si sa faci planuri durabile in timp. Pregateste-te pentru o schimbare si ai mai multa incredere ca visele tale pot deveni realitate.

Atentie la: accidente, certuri, epuizare fizica, relatii colegiale, cheltuieli mai mari pe obiecte de lux, jocuri de noroc si distractii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.