Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 6-12 mai 2019

Scorpion 6-12 mai 2019

HOROSCOP SCORPION 6 – 12 MAI 2019

Incepand de luni, pana pe 21 mintea iti sta mai mult la relatiile personale, cuplu, parteneriate si aplanarea conflictelor. Ai putea profita de aceasta perioada pentru a-ti indrepta intr-acolo interesele, preocuparile si demersurile. Chiar in primele zile, in special miercuri, poti primi informatii sau vesti neobisnuite, poti gasi noi resurse, poti avea idei noi sau intalniri iesite din comun. Acorda atentie, deoarece pot exista situatii neprevazute.

Poti avea succes in: privinta acelorasi lucruri, legate de contactul direct cu ceilalti, casnicie, uniuni, asocieri, procese, convietuire, cooperare si lucrul cu publicul. Evenimentele iti pot aduce o schimbare favorabila pe termen lung prin eliminarea unor atasamente si tendinte invechite sau negative. Este posibil sa imbunatatesti relatia cu anturajul si rudele, sa legi noi prietenii, sa incepi o relatie romantica de lunga durata sau sa oficializezi cea existenta, sa semnezi contracte sau colaborari, sa obtii castiguri din tranzactii sau comunicare.

Concentreaza-te pe: relatiile colegiale si profesionale, felul in care esti perceput la locul de munca, dorintele tale fata de conditiile in care traiesti si muncesti, salariu, onorarii, avantaje materiale si beneficii din serviciile pe care le prestezi pentru ceilalti. Anumite situatii te pot limita, bloca si forta sa faci o schimbare imediata, drastica si profunda, dar in acelasi timp poti avea una din cele mai bune perioade ale anului, atat pe plan relational, cat si financiar, in privinta acestor lucruri. Poti primi noi sanse de castig si oportunitatea de a obtine ce te atrage, iti doresti si ti se potriveste, fie relatie, obiect, activitate sau proiect. Incearca sa dai dovada de adaptabilitate si sa faci alegeri bune pentru viitorul tau. Iti sunt incurajate initiativele de redresare financiara si strategiile de obtinere a unui ajutor extern, asa ca foloseste-ti curajul, insa actioneaza moderat si cumpatat. Totul tine de atitudinea fata de colegi, munca, disciplina si devotament. Poti avea succes in orice intalniri, discutii sau intelegeri ce tin de planul material, resurse si castiguri proprii, venituri suplimentare, confortul fizic, stabilitatea afectiva si financiara.

Atentie la: sanatate, certuri, accidente, neplaceri in comunicare sau miscare, dificultati la serviciu, tensiuni in intimitate, cheltuieli, bani, resurse proprii sau externe. Pana miercuri inclusiv fii atent si la contracte si asocieri. Teoretic acolo evenimentele te pot surprinde in mod placut, dar ar fi bine sa ramai conectat la realitate si deschis oricaror posibilitati.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.