Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 6 – 12 august 2018

Scorpion 6 – 12 august 2018

HOROSCOP SCORPION 6 – 12 AUGUST 2018

Atentie la exagerari, secrete, certuri, tensiuni cu rudele, anturajul sau autoritatile

 

De marti, o luna iti sunt favorizate relatiile confidentiale sau secrete, si castigurile din activitati neoficiale. In primele trei zile chiar iti sunt favorizate relatiile de suflet si cele cu familia, infrumusetarea locuintei, imbunatatirea psihicului, actiunile personale casnice si intime, activitatile spirituale, religioase sau oculte, atat timp cat esti inventiv si abordezi un nou mod de actiune in privinta implinirii sufletesti si acoperirii nevoilor de baza. De marti pana vineri ai grija insa la lege si moralitate, secrete sau persoane cu scopuri ascunse. Incearca sa vezi unde ai gresit pana acum, urmeaza-ti interesul, fii practic, realist si chibzuit.

Tot de marti, pana la sfarsitul anului nu mai esti atat de nerabdator sa te eliberezi de contracte, cuplu, parteneri sau asocieri. Cauta moduri noi de a-ti asigura independenta.

Totusi, tema saptamanii este gasirea unei noi atitudini fata de aspiratiile tale in viata si imbunatatirea statutului social. Marti, joi si sambata poti avea noi viziuni asupra acestor lucruri, poti fi temperamental in public, poti intampina dificultati in relatia cu autoritatile, in cariera sau directia profesionala, asa ca fii cumpatat si evalueaza-ti corect nivelul de putere pe care o ai. Profita de Eclipsa Solara de sambata ca sa fixezi noi obiective si scopuri, si sa cauti noi solutii pentru a-ti redresa cariera, imaginea publica si cea profesionala!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.