Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 5-11 noiembrie 2018

Scorpion 5-11 noiembrie 2018

HOROSCOP SCORPION 5 – 11 NOIEMBRIE 2018

Atentie la locul de munca, sanatate, epuizare fizica

 

Incepand de marti, doua luni incearca sa schimbi atitudinea fata de rutina, serviciu, si sanatate. Iar incepand de joi, pentru treisprezece luni norocul, sansa, cresterea si succesul te favorizeaza in orice este legat de resurse, posesiuni, venituri proprii, valoarea personala, finante, investitii, economie, confort, nivelul de trai, acumularea si stabilizarea materiala.

De marti pana vineri ai ocazia sa iti schimbi atitudinea referitor la sacrificiile in relatii, legaturile ascunse si veniturile din activitati secrete, mai ales in privinta obtinerii linistii sufletesti si recapatarii confortului emotional. De sambata, pentru o saptamana ai sansa de a lua initiative favorabile legate de camin, familie si nevoile intime, de baza.

Luna Noua de miercuri te indeamna spre noi inceputuri legate de viata si imaginea ta personala, identitatea proprie, vitalitate, sanatate, comportament, infatisare si farmecul propriu. In aceste privinte, in primele zile iti sunt favorizate clarificarile si ai capacitatea sa vezi mai bine realitatea, iar de joi pana duminica poti sa ai putere de convingere si sa iti impui vointa si ambitia. Profita pentru a face schimbarile dorite!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.