Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 5-11 august 2019

Scorpion 5-11 august 2019

HOROSCOP SCORPION 5 – 11 AUGUST 2019

Pana duminica inca iti mai sunt avantajate proiecte si activitati ce tin de studii, lege si strainatate. Incearca sa programezi intrevederi, sa initiezi demersuri si intelegeri.

De duminica iti revin norocul, ocaziile de extindere si sansele de crestere referitoare la finante, bani, resurse, valoarea ta, posesiunile si talentele tale, venituri, economie, confort si nivelul de trai, insa chiar dinainte poti avea parte de noi oportunitati.

Tot de duminica, pana la sfarsitul lunii esti interesat mai mult de atingerea obiectivelor si succesului, cariera, profesie, statut social, urcarea in ierarhie, reputatie si relatia cu autoritatile. In aceste privinte ai o perioada favorabila intalnirilor, socializarii, negocierilor si obtinerii unor beneficii materiale.

Ca urmare, saptamana aceasta poti avea parte de victorii, castiguri, succes in relatii sau afaceri, in special cele legate de autoritati, imaginea publica, profesie si cariera. Poti avea reusite sociale si profesionale care sa-ti aduca avantaje materiale sau poti face impresii placute unor superiori, lucru favorabil pe plan financiar.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.