Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 4-10 noiembrie 2019

Scorpion 4-10 noiembrie 2019

HOROSCOP SCORPION 4 – 10 NOIEMBRIE  2019

Saptamana aceasta poti depune eforturi psihice mai mari in chestiuni ce tin de constientizari, introspectie, meditatie, spiritualitate, cercetari oculte, credinta, intrajutorare, sacrificii, renuntari, persoane ascunse, relatii si activitati secrete. In primele doua zile pot avea loc dificultati din cauza unor actiuni de dominare sau compromisuri impuse, dar de miercuri pana saptamana ce vine exista sanse pentru negocieri, solutionari favorabile si gasirea unui echilibru. Evita forta insa fii curajos, elimina constrangerile si indrazneste sa lupti pentru drepturile tale.

Lucrurile in care te implici in mod concret sunt legate insa de viata ta, directia in care mergi, identitatea si imaginea personala, vitalitate, atitudine, exprimare, infatisare, felul in care vezi viata si esti privit de catre ceilalti. Aici ai ocazia sa gasesti resurse si ajutoare, sa afli noi informatii, sa te trezesti la realitate, sa renunti la limitari, sa-ti recapeti puterea si controlul asupra situatiilor. Accepta ca a venit momentul unor transformari si incepe sa pui lucrurile in miscare pentru a-ti implini sperantele.

Alte arii de interes in care ai oportunitatea sa iti pui planurile in aplicare tin de educatie, socializare, comunicare, educatie, aflarea informatiilor, mediul apropiat, anturaj, prieteni, rude, tranzactii, schimburi de bunuri sau idei. Ai incredere sa-ti urmezi visele si imbina inspiratia cu spiritul constructiv.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.