Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 4-10 martie 2019

Scorpion 4-10 martie 2019

HOROSCOP SCORPION 4 – 10 MARTIE 2019

Incepand din 6 martie, pana in 2026 dorinta de reforma, nevoia de eliberare de constrangeri, evenimentele tip supriza si schimbarile bruste iti pot deschide noi directii legate de cooperare, conlucrare, convietuire, relatiile personale si directe, contracte, procese, asocieri, uniuni, casnicie, colaborari, lucrul cu publicul si aplanarea conflictelor.

Poti avea succes in: aceste privinte, in special poti incheia contracte pe termen lung, poti semna sau legaliza parteneriate si poti obtine beneficii din colaborari. Poti finaliza procese, poti initia negocieri si impacari reusite. Deciziile luate acum in cazul asocierilor sunt eficiente, profitabile si durabile in timp, poti actiona in mod inspirat, iar initiativele tale iti pot stabiliza si consolida legaturile contractuale, casnicia si relatiile de colaborare.

Concentreaza-te si fii atent la: dorinta de afirmare, iubire, legaturi sentimentale, copii, placeri, fericire, joaca, distractii, activitati relaxante, educative, artistice si creative.

De marti pana pe 28 ai ocazia sa revizuiesti mentalitati si interese in aceste privinte, sa afli noi informatii, sa constientizezi anumite lucruri, dar pot exista confuzii, dezamagiri sau deziluzii. La fel, Luna Noua de miercuri poate fi inceputul unei cure de dezintoxicare, te poate ajuta sa reconsideri stari si situatii, iti poate aduce fler si inspiratie, dar si neclaritati.

Din aceste motive, in legatura cu lucrurile mentionate, marti si miercuri pot avea loc evenimente neprevazute, asa ca in prima parte a saptamanii fii atent atat la senzatii si perceptii, cat si la situatiile concrete care se intampla. Acum ai sansa sa intelegi ce tendinte negative ar trebui sa elimini, sa incepi sa faci ordine si sa controlezi lucrurile, atat timp cat iti pastrezi speranta, iti folosesti intuitia si ai incredere in simturile tale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.