Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 4-10 februarie 2019

Scorpion 4-10 februarie 2019

HOROSCOP SCORPION 4 – 10 FEBRUARIE 2019

De luni, toata luna poti obtine avantaje si beneficii din interactiunea cu ceilalti, comunicare, miscari de bunuri sau idei. Ti se pot imbunatati diplomatia, abilitatile oratorice si de negociere, relatiile cu anturajul, rudele, prietenii si vecinii, poti incheia tranzactii cu succes si poti avea noi sanse de a castiga din comert, educatie, publicitate sau transport.

De duminica, doua luni preocuparile, gandurile si interesele tale se concentreaza pe iubire, relatii sentimentale, legatura cu copiii, creativitate, latura artistica, ce iti place si te face fericit. In martie vei avea sansa de a revizui mentalitati, idei si puncte de vedere.

Poti avea succes in: intalniri, discutii, activitati si initiative ce tin de viata intima si casnica, acoperirea necesitatilor de baza, familie, camin si imobiliare. Poti castiga din vanzarea unei proprietati, iti poti creste nivelul de confort si poti infrumuseta propria locuinta. Poti gasi solutii si rezolvari ingenioase legate de imbunatatirea conditiilor de trai, iar Luna Noua de luni iti poate aduce noi directii si ocazii favorabile in urmatoarele saptamani.

Concentreaza-te pe: obligatii, responsabilitati, conditiile de munca si trai, serviciu, sanatate si regimul de viata. Pot avea loc intalniri provocatoare, situatii sau evenimente neprevazute. Ai puterea sa faci o schimbare de serviciu si in activitatile zilnice, sa gasesti noi metode de a-ti consuma energia, noi moduri prin care sa muncesti si sa fii de ajutor, insa poti fi agitat, instabil sau agresiv. Incearca sa nu te epuizezi fizic si sa iti controlezi nevoia de disciplina si eficienta, propune-ti un scop pe care sa-l atingi si dozeaza-ti eforturile in mod constructiv.

Atentie la: suprasolicitare fizica, locul de munca, tensiuni in relatiile colegiale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.