Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 30 septembrie-6 octombrie 2019

Scorpion 30 septembrie-6 octombrie 2019

HOROSCOP SCORPION 30 SEPTEMBRIE – 6 OCTOMBRIE  2019

In continuare lucrurile importante tin de imbunatatirea psihicului, persoane, relatii si activitati ascunse, subiecte secrete, credinta, spiritualitate, intrajutorare, eliminarea de lucruri nocive. Acum pot avea loc provocari si complicatii, dificultati care sa te oblige sa te maturizezi si sa-ti asumi anumite responsabilitati. Incearca sa fii deschis schimbarii cel putin din punct de vedere al relatiilor, castigurilor, lucrurilor, persoanelor sau activitatilor ce te atrag. Poti sa gasesti linistea sufleteasca, sa renunti la ce iti provoaca disconfort sau te face sa pierzi bani, sa initiezi, sa reinnoiesti si sa finalizezi relatii ascunse, sa renegociezi contracte confidentiale si castiguri din activitati secrete. Iti sunt favorabile reevaluarile, reconsiderarile si fixarea unor scopuri pe termen lung. De vineri, pentru o luna si jumatate aici iti consumi energia si depui cele mai mari eforturi, asa ca iti sunt incurajate meditatiile, introspectiile, actiunile secrete, initiativele legate de spiritual, ocult, credinta si intrajutorare.

Totusi, incepand de joi preocuparile tale includ si viata ta, directia in care mergi, identitatea si imaginea personala, vitalitate, atitudine, exprimare si infatisare. Interesul in aceste chestiuni iti va fi mentinut pana la inceputul lui decembrie, iar in primele trei saptamani din noiembrie vei avea posibilitatea de a revizui mentalitati si puncte de vedere. Spre sfarsitul saptamanii poti afla informatii secrete, pot avea loc intalniri surprinzatoare, poti gasi noi resurse si poti descoperi noi perspective cu privire la imaginea ta, comportament, modul in care iti exprimi personalitatea si cum esti perceput de catre ceilalti.

Tot incepand de joi, pana in primavara anului viitor ai calea deschisa unor schimbari profunde ce tin de mentalitate, informare, educatie, interactiunea cu mediul apropiat, comunicare, socializare, intelegeri, relatia cu rudele, prietenii, vecinii sau anturajul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.