Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 3 – 9 septembrie 2018

Scorpion 3 – 9 septembrie 2018

HOROSCOP SCORPION 3 – 9 SEPTEMBRIE 2018

Atentie la incidente, temperament in public, excese, tensiuni cu sefii sau autoritatile

 

Luni inca mai poti imbunatati starea psihica, imaginea publica, felul in care esti vazut in societate, dar si relatiile si castigurile neoficiale, confidentiale. Totusi, de marti pana sambata ai grija la relatiile ascunse, beneficiile secrete, tensiuni cu rudele si cei apropiati. De sambata revii la sentimente mai bune si pentru doua luni poti castiga din intalniri, simpla aparitie si farmecul propriu. La sfarsitul saptamanii ai grija la surprize si strictete in relatia cu cei din jur, in special in anturaj, cuplu sau parteneriate.

De joi si pana la sfarsitul lunii, in special in urmatoarele doua saptamani, atentie la comportament in familie, fata de partener sau parinti, incidente in camin si tensiuni in relatiile personale.

Tot de joi, pana la anul ai din nou capacitatea de a fi responsabil si organizat in privinta educatiei si tranzactiilor, cu privire la socializare, comunicare si interactiunea cu mediul apropiat, iar pana saptamana viitoare ai sansa de a face o schimbare importanta, pentru a avea mai mult succes. Si tot de joi, doar pentru doua saptamani, te preocupa mai mult viitorul, afacerile, prietenii, organizatiile si activitatile sociale. Pana vineri poti vedea mai bine realitatea legata de aceste lucruri, si chiar poti gasi noi oportunitati pe plan relational, social si contractual. Profita de Luna Noua de duminica pentru a-ti defini planuri de viitor, pentru a initia noi prietenii si parteneriate de afaceri, si a te implica in colectivitate!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.