Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 3-9 iunie 2019

Scorpion 3-9 iunie 2019

HOROSCOP SCORPION 3 – 9 IUNIE 2019

De marti, pana pe 27 mintea iti fuge mai mult la educatie, studii, perfectionare, drumuri lungi, calatorii si legaturi la distanta sau pe internet, turism, strainatate, procese si chestiuni juridice. Anumite informatii sau intalniri iesite din comun iti pot deschide un nou drum, iar de duminica, pentru o saptamana poti actiona cu succes pentru a-ti vedea sperantele implinite.

Poti avea succes in: ceea ce priveste legaturile personale si directe, aplanarea conflictelor, procesele, contractele, asocierile, casnicia, uniunile, parteneriatele, colaborarile si lucrul cu publicul. In legatura cu avantajele si beneficiile dinspre partener, din contracte, procese sau asocieri, pana duminica inca mai poti primi oferte care te-ar putea stabiliza si reinventa, poti gasi noi resurse si moduri de castig. Poti avea parte de negocieri cu succes, ti se pot oferi contracte de colaborare, poti castiga din lucrul cu publicul, poti oficializa parteneriate de durata, de viata sau afaceri.

Concentreaza-te pe: recapatarea controlului, depasirea pierderilor si crizelor, ajutorul din afara, relatii intime si de suflet, imprumuturi, mosteniri sau partaje.

Luni, momentul de Luna Noua iti incurajeaza un nou inceput. In a doua parte a saptamanii poti da dovada de inspiratie si intuitie, pot avea loc evenimente care sa-ti deschida orizonturile, insa pot exista si confuzii, controverse si interpretari eronate. Incepand de duminica, pana pe 3 iulie poti avea parte de reusite din punct de vedere financiar si al relatiilor, in privinta acestor chestiuni.

Atentie la: dezvaluiri de secrete, accidente, efecte neplacute ale unor intelegeri sau contracte.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.