Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 3 – 9 decembrie 2018

Scorpion 3 – 9 decembrie 2018

HOROSCOP SCORPION 3 – 9 DECEMBRIE 2018

Atentie la epuizare, sanatate, serviciu, cheltuieli, investitii, iubire, copii

 

In primele zile si in special luni, pot exista situatii neobisnuite legate de viata personala si integritatea ta, eforturi fizice, munca, serviciu, sanatate, obiceiuri nocive, actiuni, relatii sau persoane ascunse, resurse confidentiale si beneficii din sarm, sociabilitate, infatisare sau actiuni secrete. Incearca sa imbratisezi schimbarile de mentalitate, decor si anturaj ce ar putea sa apara, si sa intelegi necesitatea lor.

In plus, joi se incheie perioada de revizuire a ideilor, mentalitatii si informatiilor referitor la imbunatatirea vietii tale, identitatea si imaginea ta, comportament, exprimare, lucrurile care te definesc si modul in care esti privit. Pentru o saptamana ai liber sa iti ajustezi gandirea, atitudinea si interesele in mod corespunzator.

De luni pana vineri poti fi visator, impresionabil si senzitiv cu privire la relatiile romantice, copii, iubire, arta, creativitate si relaxare. Fii inspirat si fermecator, insa evita idealismul, sacrificiile si romantismul exagerat, ai grija la speculatii, cheltuieli pe joaca, placeri si distractii, prea multa imaginatie, confuzii, perceptii false si dezamagiri.

In plus, Luna Noua de vineri te indeamna teoretic spre noi inceputuri legate de resurse, posesiuni, abilitati si venituri proprii, eficienta, finante, investitii, economie, confort, acumularea si stabilizarea materiala. Practic, atentie la temperament, neclaritate, confuzii, cheltuieli impulsive si jocuri de noroc. Profita insa ca sa faci planuri de viitor realiste, cu speranta si incredere, pe care sa le pui in practica mai tarziu!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.