Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

Scorpion 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

HOROSCOP SCORPION 29 OCTOMBRIE – 4 NOIEMBRIE 2018

Atentie la temperament, dusmani, tensiuni in cuplu, la serviciu sau in relatiile personale

 

Referitor la viata si imaginea ta personala, identitatea proprie, vitalitate, sanatate, comportament, infatisare si farmecul propriu, pana joi, dar in special luni, poti primi vesti excelente, poti avea intalniri benefice, poti face planuri favorabile si poti avea succes in orice tranzactii sau negocieri. Totusi, ia in calcul si o schimbare importanta pe plan sentimental sau financiar, deoarece poti intampina situatii tip surpriza.

Cu privire la relatii, atractii si beneficii materiale, tot pana miercuri poti avea parte de evenimente neprevazute ce tin de sacrificiile in relatii, legaturile ascunse si veniturile din activitati secrete sau confidentiale. In legatura cu acestea, de miercuri, pentru trei saptamani renegociezi contracte, iti reevaluezi abordarea si atitudinea.

Incepand tot de miercuri, esti preocupat mai mult de resurse, posesiuni, venituri proprii, valoarea personala, finante, investitii, economie, confort, acumularea si stabilizarea materiala. Incearca sa te observi si sa te concentrezi pe aceste subiecte, deoarece peste vreo trei saptamani vei avea ocazia sa iti revizuiesti mentalitatea si atitudinea.

De sambata pana martea ce vine iti sunt favorizate descoperirile, clarificarile si intuitia in legatura cu viata si identitatea ta, ce doresti, te face fericit si te pune in evidenta, relatii romantice, copii, spirit artistic si creativitate. Profita pentru a lua initiative cu succes!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.