Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 29 aprilie-5 mai 2019

Scorpion 29 aprilie-5 mai 2019

HOROSCOP SCORPION 29 APRILIE – 5 MAI 2019

Incepand de marti, in urmatoarele cinci luni pot exista intarzieri, amanari, limite si bariere referitor la anturaj, rude, prieteni, mentalitate, comunicare, socializare, aflarea informatiilor, schimburi si tranzactii. Poti reconsidera decizii mai vechi si pot avea loc lectii de viata care sa accentueze necesitatea maturizarii, organizarii si asumarii responsabilitatilor fata de educatia de baza, lucrurile, locurile si oamenii din jurul tau.

Poti avea succes in: privinta lucrurilor legate de legaturile personale si directe, aplanarea conflictelor, procese, contracte, asocieri, casnicie, uniuni, colaborari, parteneriate, convietuire, cooperare si lucrul cu publicul. Luna Noua de duminica poate reprezenta sansa unui nou inceput.

Concentreaza-te pe: serviciu, obligatii si responsabilitati, conditiile de munca si trai, eforturi fizice, rutina zilnica, regimul de viata si ingrijirea sanatatii. Anumite situatii te pot forta sa iei decizii rapide si drastice, dar incearca sa dai dovada de adaptabilitate, rabdare si intelepciune. Deschiderea catre noi perspective si curajul folosit in mod cumpatat iti pot fi de folos in orice intalniri, discutii sau intelegeri ce tin de planul material, confortul fizic, stabilitatea afectiva si financiara. Succesul depinde de atitudinea fata de munca si disciplina.

Atentie la: sanatate, certuri, accidente, blocaje de comunicare, dificultati la serviciu, tensiuni in intimitate, cheltuieli, blocaje legate de resurse financiare proprii sau externe.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.