Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 28 octombrie-3 noiembrie 2019

Scorpion 28 octombrie-3 noiembrie 2019

HOROSCOP SCORPION 28 OCTOMBRIE – 3 NOIEMBRIE  2019

Pana saptamana viitoare iti consumi energia mental, in interior, pe constientizari, solutionarea unor dificultati, conflicte sau compromisuri impuse, pe lupte pentru control, intaietate sau autoritate ce tin de persoane ascunse, relatii si activitati secrete, imbunatatirea psihicului, credinta, spiritualitate, intrajutorare, sacrificii si renuntari. Concentrarea eforturilor, ambitia si vointa te avantajeaza pentru a restabili echilibrul si ordinea. Actioneaza strategic, stapaneste-ti instinctele, evita agresivitatea si situatiile de dominare.

Lucrurile care ies in evidenta sunt legate insa de viata ta, directia in care mergi, identitatea si imaginea personala, vitalitate, atitudine, exprimare, infatisare, felul in care vezi viata si esti privit de catre ceilalti. De joi, pentru trei saptamani ai ocazia sa faci o schimbare de mentalitate, sa reconsideri atitudini, sa faci investigatii, sa revizuiesti preocupari, sa simti adevaruri, sa afli noi perspective, informatii sau resurse. Fii sincer cu tine, elimina ceea ce iti face rau si incearca sa ajungi la esenta.

Tot in aceste privinte Luna Noua de luni poate aduce evenimente imprevizibile, schimbari fulgeratoare, revolte sau destabilizari. Poti primi noi sanse de regenerare si redresare, dar pot avea loc si eliberari de atasamente sau constrangeri, de buna voie sau in mod fortat. Incearca sa eviti actiunile impulsive si sa te adaptezi situatiilor nou aparute.

Afectiv si financiar, din perspectiva dorintelor si castigurilor ce tin de imaginea si viata ta, sociabilitate, relatiile tale in general, comportament, modul in care iti exprimi personalitatea si cum esti perceput de catre ceilalti, pana vineri situatiile iti pot aduce semne de intrebare asupra reusitelor, a ceea ce simti si iti face placere cu adevarat. Poti avea momente de constientizare si intelegere. Mergi pe intuitie, nu pe rationament.

De vineri, pana pe 26 noiembrie lucrurile, intalnirile si proiectele care iti fac placere si te bucura, dorintele, atractiile si castigurile isi muta interesul pe confort, nivelul de trai, economie, banii tai, profit si valorificarea talentelor native. Profita de aceasta perioada favorabila pe plan financiar.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.