Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 28 ianuarie – 3 februarie 2019

Scorpion 28 ianuarie – 3 februarie 2019

HOROSCOP SCORPION 28 IANUARIE – 3 FEBRUARIE 2019

Referitor la imbunatatirea conditiilor de munca si trai, serviciu, rutina zilnica, sanatate si regimul de viata, ai capacitatea de a actiona in forta pentru a te reinventa si poti avea parte de schimbari care sa-ti deschida noi orizonturi. Pot avea loc evenimente neobisnuite, proiecte iesite din comun, provocari sau tentatii legate de folosirea unor calitati si abilitati proprii, cresterea veniturilor si a confortului, acumulare si stabilizare financiara.

Poti avea succes in: intalniri, demersuri, legalizari, schimburi sau negocieri ce tin de viata intima si casnica, acoperirea necesitatilor, familie, camin sau imobiliare. Poti castiga din vanzarea unei proprietati, iti poti creste nivelul de confort si poti imbunatati propria locuinta.

Concentreaza-te pe: interactiunea cu mediul apropiat si cei din jur, frati, vecini sau prieteni, comunicare, socializare si aflarea informatiilor. In aceste privinte ai ocazia sa iei decizii inspirate si sa pui in practica strategii pline de ambitie pentru a-ti vedea visele implinite.

Atentie la: accidente, dificultati de comunicare sau miscare, epuizare fizica, serviciu, colegi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.