Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 26 noiembrie – 2 decembrie 2018

Scorpion 26 noiembrie – 2 decembrie 2018

HOROSCOP SCORPION 26 NOIEMBRIE – 2 DECEMBRIE 2018

Atentie la epuizare, sanatate, serviciu, cheltuieli, investitii, iubire, copii

 

Pana saptamana viitoare, mai ales de sambata pana luni, pot exista situatii neobisnuite legate de viata personala si integritatea ta, eforturi fizice, munca, serviciu, sanatate, obiceiuri nocive, relatii sau persoane ascunse, resurse confidentiale si beneficii din sarm, sociabilitate, infatisare sau actiuni secrete. Incearca sa imbratisezi schimbarile de mentalitate, decor si anturaj ce ar putea sa apara, si sa intelegi necesitatea lor.

Luni si marti inca mai poti lua initiative si decizii favorabile pe termen lung, cu privire la relatii romantice, copii, iubire, arta, creativitate, joaca, distractii si relaxare. Totusi, pana lunea urmatoare ai grija la frustrari, jocuri de noroc si activitati riscante.

Saptamana aceasta redevii interesat de imbunatatirea vietii tale, identitatea ta, exprimare, lucrurile care te definesc si modul in care esti privit. De sambata, doua saptamani poti sa revezi informatii, sa regandesti lucrurile si sa iti ajustezi atitudinea si comportamentul. De duminica, pana in ianuarie iti indrepti atentia asupra relatiilor cu ceilalti si beneficiilor din farmec, infatisare si capacitatea de socializare.

Pana vineri si in special luni, poti avea una din cele mai bune zile ale anului datorita unui succes legat de bani, cresterea veniturilor, confortului si nivelului de trai, investitii, economie, acumularea si stabilizarea materiala. Pana miercuri fii insa atent la exagerari, excese si dificultati de comunicare. Incearca sa vezi care iti sunt posibilitatile reale de expansiune si castig, si eventual sa iti schimbi perspectiva, viziunea si judecata. Pana lunea urmatoare ai grija si la cheltuieli impulsive si jocuri de noroc.

Profita de ocaziile de crestere, progres, revizuire si schimbare ce ti se ivesc!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.