Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 26 martie – 1 aprilie 2018

Scorpion 26 martie – 1 aprilie 2018

HOROSCOP SCORPION 26 MARTIE – 1 APRILIE 2018

Atentie la dificultati de comunicare, incidente, serviciu si sanatate

Intreaga saptamana, pana lunea ce vine atentie la restrictii de comunicare si miscare, incidente din prea multa graba sau agresivitate. Fii mai calm, rabdator, sociabil si optimist.

Pana joi poti intampina blocaje ce tin de sanatate, oboseala, munca pana la epuizare fizica, discutii tensionate si dificultati la locul de munca. Si totusi, tot pana joi poti avea o surpriza legata de conditiile de trai sau veniturile din serviciu, poti fi surprins de un proiect sau o oferta de munca, sau poti fi interesat sentimental in mod neobisnuit de unul din colegi.

De sambata, pentru trei saptamani se imbunatateste relatia cu partenerul, poti avea succes in activitatile cu publicul si poti obtine venituri din contracte, procese si colaborari.

Luna Plina de sambata te poate face sa izbucnesti datorita epuizarii psihice. Incearca sa ai grija atat de tine, cat si de ceilalti. Vezi la ce tendinte poti renunta si nu mai continua cu sacrificiile ce nu sunt necesare. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.