Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 26 august-1 septembrie 2019

Scorpion 26 august-1 septembrie 2019

HOROSCOP SCORPION 26 AUGUST – 1 SEPTEMBRIE  2019

Pana joi gandurile si interesele tale inca se mai indreapta catre chestiuni legate de atingerea obiectivelor si succesului, cariera, directia profesionala, statutul social, imaginea publica, urcarea in ierarhie, faima, reputatie si relatia cu autoritatile. Miercuri si joi sunt posibile vesti, informatii, intalniri sau demersuri neasteptate care sa-ti atraga atentia asupra acestor lucruri si sa-ti aduca noi perspective.

Incepand de joi, cel putin pana pe 14 septembrie lucrurile care sunt importante si spre care iti indrepti toate fortele tin de cercul de cunostinte, obtinerea popularitatii, actiuni colective sau umanitare, relatii sociale, organizatii, corporatii, afaceri ample si proiecte de viitor. Aici se indreapta preocuparile tale, aici te implici cel mai tare, aici iti sunt incurajate initiativele si aici te concentrezi pe castiguri, ce iti place si te atrage.

In aceste privinte Luna Noua de vineri iti poate aduce noi sanse si oportunitati de a obtine ce iti doresti. Esti incurajat sa te desprinzi de trecut, sa actionezi concret, sa-ti folosesti resursele in mod diferit, sa inventezi noi reguli, sa pornesti intr-o noua directie sau sa aduci noutatea in situatiile existente. Succesul si reusitele tin de popularitate, beneficii din afaceri, parteneriate, noi cunostinte si relatii pe plan social. Relatiile, activitatile sau proiectele incepute in urmatoarele doua saptamani sunt favorabile si unor schimbari pe plan relational si al colaborarilor, din punct de vedere al anturajului, prietenilor, legaturilor personale si directe, asocierilor de lunga durata, contractelor, inscrisurilor, tranzactiilor, contactului direct cu oamenii si lucrului cu publicul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.