Home / Horoscop saptamanal / Scorpion 25 noiembrie-1 decembrie 2019

Scorpion 25 noiembrie-1 decembrie 2019

HOROSCOP SCORPION 25 NOIEMBRIE – 1 DECEMBRIE  2019

Cele mai multe ganduri si actiuni din aceasta saptamana, alergaturi, intalniri, schimburi, vesti, decizii de luat si chestiuni de analizat, sunt cele referitoare la viata ta, directia in care mergi, identitatea si imaginea personala, vitalitate, comportament, exprimare, infatisare, felul in care vezi viata si esti privit de ceilalti. Aici ai posibilitatea sa pui in practica noi planuri si sa faci transformari radicale, cu efecte pe termen lung. In plus, pana saptamana viitoare ai oportunitatea de a obtine ceea ce iti doresti. Mergi pe ce simti si ia in considerare toate informatiile, clarificarile si constientizarile din ultima perioada.

In ce priveste latura afectiva si planul financiar, de marti incolo, pentru aproape o luna, te indrepti spre un nou domeniu de viata. Beneficiile, dorintele, persoanele si proiectele care te atrag, isi muta interesul asupra lucrurilor ce tin de mediul apropiat, socializare, comunicare, drumuri, alergaturi, aflarea informatiilor, rude, prieteni, tranzactii, schimburi de bunuri si idei. Acum chiar poti avea parte de intalniri placute si utile, solutii ingenioase, reorganizari reusite, gasirea unor noi surse de castig si sanse de a porni pe un nou drum. In plus, pana saptamana ce vine ai ocazia sa descoperi ce iti face placere si ti se potriveste. Imbratiseaza noutatea si fii deschis oricaror experimente.

Tot marti, Luna Noua iti este favorabila unui nou inceput legat de bani, acumularea materiala, stabilizarea financiara, obtinerea veniturilor, cresterea valorii personale, investitii, satisfacerea nevoilor fizice si confortul personal. Pot avea loc insa evenimente imprevizibile, asa ca incearca sa iti controlezi reactiile si sa eviti impulsivitatea. Fa schimbarile necesare intr-un mod practic si adapteaza-te la noile situatii aparute.

De miercuri, pana in vara anului viitor te afli intr-o perioada marcata de impresii, senzatii si perceptii cu privire la puterea personala, afirmare, recunoasterea meritelor, fericire, iubire, legaturi romantice, exprimarea sentimentelor, copii, arta, creativitate, joaca, relaxare si distractii. In aceste privinte, de acum inainte experientele de viata iti vor aduce ocazia sa implici mai mult intuitia, empatia si latura ta spirituala, dar poti fi visator, idealist si usor de impresionat. Foloseste-ti inspiratia si fii receptiv la ceea ce iti transmite Universul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.